Online kerstkaarten maken

Online kerstkaarten maken

Maak online kerstkaarten met je eigen foto´s

Verras deze Kerst familie en vrienden met mooie en unieke kerstkaarten. Online kerstkaarten maken met jouw eigen foto's en teksten is erg leuk. Maak bij Fotofabriek je eigen ontwerp of kies één van onze vele sjablonen, waarbij jij alleen een leuke foto of kerstgroet hoeft in te voegen.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Wij maken en versturen je online gemaakte kerstkaarten zeer snel, omdat wij alles zelf maken bij Fotofabriek. Om deze reden kunnen wij ook hoogwaardige kwaliteit garanderen voor alle kerstkaarten die jij zelf ontwerpt. Weet je niet zeker of jouw kerstkaarten worden zoals jij ze online in gedachten hebt? Bestel dan eerst een proefdruk van je kerstkaarten.

Bekijk onze kerstkaarten

Groot assortiment van online kerstkaarten

Bij Fotofabriek kun jij kerstkaarten maken op verschillende manieren. Je kunt online direct aan de slag met kerstkaarten maken, maar jij kunt ook werken met onze gratis software.

Fotofabriek heeft een groot assortiment aan kerstkaarten. Zo kun je zelf enkelzijdige kerstkaarten maken, maar ook dubbelzijdige kerstkaarten in verschillende formaten. Bovenstaande kerstkaarten worden als set geleverd, maar het is ook mogelijk om online kerstkaarten per stuk te bestellen.

Standaard drukken wij onze kerstkaarten op papier van 260 gram. Het is mogelijk om jouw persoonlijke kerstgroet te voorzien van een hoogglans. Daarnaast kun je ook een ander type papier kiezen. Voor een meer traditionele uitstraling kun je kiezen voor natuurwit. Dit papier heeft een lichte gele kleurtint.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!