actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken

Fotocadeau maken bij Fotofabriek

8,5 (43669 beoordelingen)

origineel fotocadeau
  • Cadeau met eigen foto's en tekst
  • Beste kwaliteit
  • Ruim assortiment
  • Gratis ontwerpen in onze Online Editor

Gewoon zomaar, voor een verjaardag of een speciale gelegenheid? Verras iemand of jezelf met een origineel fotocadeau!  Een fotocadeau ontwerp je gemakkelijk in de Online Editor. Voeg je eigen tekst toe, gebruik templates en sjablonen en gebruik je eigen foto’s om het cadeau nog specialer te maken. Je eigen foto’s en tekst maken het net even specialer. Maak een cadeau vol herinneringen of pak één moment waar jij jezelf of een ander nog graag aan wil herinneren.

Assortiment

Fotofabriek heeft een ruim assortiment aan foto cadeaus. Weet je nou echt niet waar je moet beginnen of wat iemand leuk vindt? Begin bij het denken wat je diegene graag mee wil geven. Wil je diegene gewoon leuk verrassen, dan kan je misschien eerder kijken naar een lekkere doos chocola of een mooi wijnkistje met of zonder wijn. Mocht je liever diegene een mooie herinnering willen meegeven, dan kan je eerder denken aan een mooi fotoboek of een wanddecoratie. Hier een korte opsomming van wat leuke fotocadeaus!

karton_sfeerfoto

Wanddecoraties

Wil je toch een cadeau geven wat iets dichter bij jou en die persoon staat dan alleen een doosje chocola, dan is het misschien leuk om te denken aan een wanddecoratie. Geef een mooie foto van jullie samen of van een moment waar je veel waarde aan hecht.

Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd een foto geven van iemand zijn of haar lievelings bestemming! Door er eventueel tekst en andere leuke sjablonen en templates aan toe te voegen maak je het nog persoonlijker. Je kan kiezen voor een wanddecoratie gemaakt van forex, canvas of hout. De verschillende formaten zorgen voor een super groot aanbod aan wanddecoratie.

Kalenders

Wil je graag dat iemand het hele jaar aan je blijft denken? Geef dan een mooie kalender cadeau! Je kan alvast alle belangrijke momenten en data erin zetten waarvan jij wil dat hij of zij deze onthoudt of aan herinnerd wordt! Maak het persoonlijk door je foto’s erin te plaatsten of mooie foto’s van een reis die je samen hebt gemaakt. Je hebt thema’s sjablonen en allerlei formaten. Erg veel keus en voor ieder wat wils! Je hebt kan uit de volgende producten kiezen:

Fotoboeken

De mooie vakantie die je met je beste vriendin hebt gemaakt of het afgelopen jaar waar je zo veel leuke momenten met je vader of vriend hebt mee gemaakt. Je beste momenten leg je vast in een fotoboek omdat enkel een foto niet genoeg is voor al deze herinneringen.

Bij fotoboeken is er zelfs de keus uit vlakliggende boeken. Dit betekent dat de afbeeldingen doorlopen en er geen naad tussen de pagina’s is waardoor de foto’s wegvallen. Hierdoor kan je mooie panorama's of grote foto's in zijn geheel in je fotoboek gebruiken! Maak het nog extra persoonlijk met je eigen tekst vormgegeven zoals jij dat wil.

Chocolade cadeaus en wijnkisten

Liefde gaat door de maag dus een lekker wijntje of een doos chocolade net zo goed. Wil je een cadeau geven aan een levensgenieter, je Valentijn of wil je iets goedmaken? Zet je eigen foto en boodschap op de doos met chocolade of gebruik een leuk ontwerp voor een wijnkist en je zit gegarandeerd goed. Voor de Merci chocolade heb je keuze uit 2 formaten en voor de wijnkist kan je kiezen uit een 1 of 2 vaks- wijnkist met of zonder wijn!

TIP!

Maak de verrassing nog leuker door het feestje of de gelegenheid mooi aan te kleden met leuke feestartikelen. Bij de Fotofabriek ontwerp je deze gemakkelijk zelf met je eigen foto’s en tekst. Denk hierbij aan de volgende producten:

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform