actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken

Origineel vaderdagcadeau thema's

Elk jaar weer hetzelfde cadeautje is nu verleden tijd! Op zoek naar een origineel vaderdagcadeau? Bij Fotofabriek is het mogelijk om je eigen vaderdagcadeau te personaliseren. Hieronder staan een aantal gratis thema’s om je op weg te helpen met je originele vaderdagcadeau. Via de Online Editor zijn deze thema’s volledig te personaliseren. Deze thema’s zijn beschikbaar voor verschillende producten zoals: Mokken, glazen, bierkisten en fotopuzzels.

Hoe personaliseer ik een origineel vaderdagcadeau?

Een origineel vaderdagcadeau is gemakkelijk te personaliseren via de Online Editor. Hiervoor is het mogelijk om een van de bovenstaande thema’s te kiezen. Zit er geen leuk thema bij of wil je graag je vaderdagcadeau helemaal zelf ontwerpen? Het is ook mogelijk om volledig zelf te bepalen hoe je vaderdagcadeau eruit komt te zien.

Door de onderstaande stappen te volgen is het gemakkelijk om een origineel vaderdagcadeau te ontwerpen

  1. Kies een van de thema’s
  2. Upload jouw gekozen foto(’s)
  3. Voeg tekst en eventueel leuke kleuren toe
  4. Rond de bestelling af

Wij zorgen dat jouw bestelling zorgvuldig en zo snel mogelijk wordt gedrukt en verzonden, zodat jij snel je vader kan verassen met een origineel vaderdagcadeau!

Mogelijkheden voor een origineel vaderdagcadeau

Door de eindeloze mogelijkheden van de Online Editor is het mogelijk om een origineel vaderdagcadeau te maken. Elk vaderdagcadeau is volledig te personaliseren. Kies zelf de kleuren en de stijl door foto’s te bewerken en lettertypes aan te passen. Voeg een achtergrondkleur toe of kies er juist voor om het heel basic te houden. Alle opties zorgen voor een origineel vaderdagcadeau en zo kan je je vader elk jaar weer verassen!

Origineel vaderdagcadeau voordelen

  • Ruime keuze
  • Volledig te personaliseren
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Uniek vaderdagcadeau
  • Snelle levering

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform