actie
20% korting op alle wanddecoratie
Originele trouwkaarten

Originele trouwkaarten maken

Een bruiloft is een speciale gelegenheid, waarbij je alles tot in de puntjes georganiseerd wilt hebben. Een belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk trouwkaarten. Originele trouwkaarten laten drukken kan heel gemakkelijk bij Fotofabriek. 

Originele trouwkaarten 

Originele trouwkaarten maken kan heel eenvoudig bij Fotofabriek. Je wilt er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat de kwaliteit van de trouwkaarten goed is. Alle trouwkaarten van Fotofabriek worden gedrukt op hoog kwaliteitskarton. Originele trouwkaarten zijn er in verschillende formaten. Je kunt kiezen uit A6, A5 of vierkante trouwkaarten. 

Laat je trouwkaarten opvallen door originaliteit. Originele trouwkaarten ontwerpen kan geheel naar eigen wens. Plaats bijvoorbeeld een grappige foto op de voorkant, zodat de trouwkaarten heel wat lachmomenten opwekken bij jullie gasten. Ook kan je grappige teksten en leuke sjablonen toevoegen aan de kaart. 

Bekijk onze trouwkaarten

Verschillende papiersoorten

Originele trouwkaarten kunnen gedrukt worden op verschillende papiersoorten. De kaarten worden standaard gedrukt op zijdeglans, maar voor een kleine meerprijs kunnen de trouwkaarten ook gedrukt worden op natuurwit of UV hoogglans. De huwelijkskaarten worden geleverd in sets van 8 of 9 kaarten.

Bestel een gratis proefdruk om eerst de huwelijksuitnodigingen te beoordelen of ze volledig naar wens zijn. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Geef je bruiloft een goede start met de originele trouwkaarten van Fotofabriek! 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!