Paaskaart maken

Paaskaarten maken

Pasen bestaat uit twee feestdagen waarbij je samen komt met familie of vrienden. Kan je niet bij iemand zijn tijdens Pasen, maar wil je toch laten zien dat je aan diegene denkt? Stuur dan een kaartje! Of stuur iemand een uitnodiging om langs te komen voor een paasbrunch of om samen paaseitjes te zoeken. En wat is er nou leuker dan een zelf ontworpen paaskaartje!

Paaskaarten maken

Bij Fotofabriek is het mogelijk om zelf je paaskaarten te maken. Je kunt hierdoor zelf kiezen hoe jij je de paaskaart wilt maken. Zet er teksten op zoals: vrolijk paasfeest, Vrolijk Pasen, fijn Pasen of fijne paasdagen. Ook is het mogelijk om foto's toe te voegen op je paaskaartje. Je hebt de keuze om uit verschillende maten. De paaskaarten zijn te bestellen in sets van 8 of 9 stuks (verschilt per kaart). Ook is er nog een optie om te kiezen uit wat voor soort papier je wilt voor je paaskaart. De sets kaarten zijn inclusief met envelop, dus geen gedoe met losse enveloppen kopen. Wij geven jouw paaskaart de beste zorg. De beste kwaliteit en een snelle levering.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Bekijk ons assortiment

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!