wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Pasfoto maken

Zelf pasfoto maken

Zelf pasfoto maken doe je goedkoop en gemakkelijk bij fotofabriek.nl. Upload je eigen foto in onze Online Creator en wij maken je pasfoto volgens de juiste pasfoto afmetingen. De pasfoto's worden binnen 3 werkdagen verstuurd.

Een pasfoto maken wij volgens het standaard pasfoto formaat 3,5 cm x 4,5 cm. De pasfoto's ontvang je per vel, met maar liefst 12 pasfoto's. Je hoeft de pasfoto's alleen nog maar even uit te knippen.

Pasfoto maken is leuk om uit te delen aan familie en kennissen en goed te gebruiken voor bijvoorbeeld school of een sollicitatie.

Let op: Onze pasfoto's voldoen aan bijna alle wettelijke eisen voor gebruik met officiële documenten maar niet allemaal. Wij raden af om de pasfoto te gebruiken voor documenten als rijbewijs en paspoort.

Online pasfoto maken

Met onze Online Editor kun je gemakkelijk en goedkoop online pasfoto maken. Een groot voordeel hiervan is dat je direct aan de slag kan en geen specifieke software hoeft te downloaden en te installeren.

In onze Online Editor kun je een gewone pasfoto maken of een pasfoto maken met hulp van een instelframe.

Pasfoto software

Naast onze Online Editor is het ook mogelijk om onze gratis software te downloaden.Ook met onze veelzijdige software kun je een pasfoto maken. Echter, wil je gebruik maken van een instelframe, dan moet je gebruik maken van onze Online Editor.

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek