actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Pasfoto maken

9,0

(14920 beoordelingen)

je eigen pasfoto maken
  • 3,5 x 4,5 cm (Staand)
  • Per set van 12 stuks
  • Gedrukt op 1 vel
  • Binnen 24 uur gedrukt

Heb je nog even snel een pasfoto nodig om je in te schrijven bij bijvoorbeeld de lokale voetbalvereniging? Bestel dan jouw pasfoto's makkelijk online bij Fotofabriek. Het leukste aan je pasfoto online bestellen is dat het niet alleen snel maar ook goedkoop is.

Begin nu

Waar kun je de pasfoto's voor gebruiken?

Een pasfoto drukken wij volgens het standaard pasfoto formaat 3,5 cm x 4,5 cm. De pasfoto's ontvang je per vel, met maar liefst 12 pasfoto's. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de pasfoto´s uitknippen! Voor 12 pasfoto’s betaal je €2,99,-!

Gebruik onze pasfoto's voor:

  • Sollicitaties
  • Sportschoolpasjes
  • Schoolpasjes

Let op: Onze pasfoto's voldoen niet aan alle wettelijke eisen voor gebruik met officiële documenten. Wij drukken pasfoto's op 300 dpi. Voor het gebruik van pasfoto’s op officiële documenten is 400dpi het vereiste.

maak je pasfoto

Online een pasfoto maken

Wanneer je gelijk wil beginnen met het maken van jouw pasfoto kun je het beste met onze Online Editor aan de slag. Hier hoeft je namelijk geen software voor te downloaden. Upload jouw foto en bewerk deze zodat je de perfecte pasfoto hebt.

Je hoeft je nu niet af te vragen waar je jouw pasfoto’s kunt maken, want je kunt gewoon thuis een foto maken. Kijk je net niet leuk genoeg? Of zit er een pluk van je haar net verkeerd? Dan maak je gewoon een nieuwe foto. Zo weet je zeker dat je er echt op je best uitziet op jouw nieuwe pasfoto! Dit is niet alleen handig voor jezelf maar ook wanneer je pasfoto’s van bijvoorbeeld je baby moet hebben. Zo heb je geen gedoe wanneer jouw baby even geen zin heeft in poseren, want thuis kun je het later gewoon nog eens proberen. Maak jouw eigen pasfoto's met de Online Editor en je hebt ze supersnel in huis!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...