actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • pasfoto afdrukken

Pasfoto maken

  • 3,5 x 4,5 cm (Staand)
  • Per set van 12 stuks
  • Gedrukt op 1 vel

Makkelijk een pasfoto afdrukken

Iedereen kent het wel. Je heb nog even snel een pasfoto nodig maar je hebt er geen één in huis. Bestel daarom jouw pasfoto's makkelijk online. Het mooiste hieraan is dat je bij Fotofabriek niet alleen snel maar ook goedkoop jouw pasfoto's kunt krijgen.

Een pasfoto maken wij volgens het standaard pasfoto formaat 3,5 cm x 4,5 cm. De pasfoto's ontvang je per vel, met maar liefst 12 pasfoto's. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de pasfoto´s uitknippen.

Gebruik onze pasfoto's voor:

  • Sollicitaties
  • Sportschoolpasjes
  • Schoolpasjes

Let op: Onze pasfoto's voldoen niet aan alle wettelijke eisen voor gebruik met officiële documenten. Wij drukken pasfoto's op 300 dpi. Voor het gebruik van pasfoto’s op officiële documenten is 400dpi het vereiste.

Pasfoto's

Bekijk het product

Pasfoto's
vanaf € 2,99

Online een pasfoto maken

Wanneer je gelijk wil beginnen met het maken van jouw pasfoto kun je het beste met onze Online Editor aan de slag. Hier hoeft je namelijk geen software voor te downloaden. Upload jouw foto en bewerk deze zodat je de perfecte pasfoto hebt. 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!