actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Video hoe jouw fotoboek gemaakt wordt!

Jouw hardcover fotoboek wordt gefilmd tijdens de productie.
Je krijgt tijdens het productieproces van elke stap een persoonlijke video.

Je selecteert zelf foto's en maakt zelf een persoonlijk fotoboek, maar vanaf het moment dat je besteld hebt, weet je eigenlijk niet wat er gebeurt met jouw fotoboek. Bij Fotofabriek kun je nu zelf zien hoe de omslag van jouw eigen fotoboek wordt bijgesneden en gevouwen. Wereldwijd heeft Fotofabriek hiermee een primeur en is het Groningse bedrijf de eerste organisatie dat 'Public Production' toepast.

English version
Voorbeeld van ons fotoboek (lees verder hieronder)

Camera's in machines

Fotofabriek wil consumenten de mogelijkheid geven om zelf te bekijken hoe hun eigen fotoproduct van een digitaal bestand naar een echt fotoboek transformeert.

Door een ingebouwde camera in de machine kijk je mee met de verschillende processen die de cover doormaakt. Zodra de omslag geproduceerd is, wordt er binnen 20 minuten een video gegenereerd. Deze video blijft 3 maanden online beschikbaar en kan ook worden gedownload. Zo hebben consumenten een extra blijvende herinnering aan hun fotoboek.

Alle video’s worden automatisch geanalyseerd op beweging. Zodra er te veel (of juist te weinig) beweging plaatsvindt, worden de video’s afgekeurd. Het systeem is ontworpen om in de toekomst ook bij andere machines ingezet te kunnen worden.

Privacy

Een belangrijk aspect bij het aanbieden van deze unieke en persoonlijke video's betreft de privacy van de consument. Het videosysteem van Fotofabriek is zo ingericht dat de video's alleen te bekijken zijn door de consument van wie de desbetreffende bestelling is. Daarnaast wordt met gebruik van een barcodescanner onderscheid gemaakt tussen klanten die de video wel of niet willen ontvangen. Mocht de klant aangegeven hebben geen video te willen, dan wordt de video automatisch verwijderd.

Elke consument heeft tevens de mogelijkheid om de video's via e-mail of bijvoorbeeld social media te delen. Hierdoor bepaalt de klant zelf wie toegang krijgt tot de video.

Public production in 2020

Deze unieke innovatie waarmee Fotofabriek wederom een belangrijke stap in de online wereld zet, ligt in het verlengde van de algehele tendens die gaande is. Klantenbinding en klantenloyaliteit zijn altijd al essentiële onderdelen voor een succesvolle bedrijfsvoering geweest. Sinds de opkomst van o.a. social media hebben deze aspecten echter een extra dimensie gekregen. Klanten verwachten een grote mate van transparantie door meer betrokkenheid te ervaren. De 1-op-1 communicatie tussen consument en organisatie maakt daarnaast ook meer en meer plaats voor een openbare communicatie via de verschillende sociale kanalen.

Fotofabriek verwacht dan ook dat deze vorm van 'Public Production' de komende jaren in verschillende branches en sectoren een toenemende rol gaan spelen. Hierbij is de verwachting dat in 2020 vele webshops en online georiënteerde ondernemingen zijn die op dit vlak meer de bedrijfsprocessen zullen openstellen en consumenten de mogelijkheid geven om een 'kijkje in de keuken' te nemen

Hoe wordt een hardcover boek gemaakt?

1 Het boek wordt geprint

Boek printen

Het binnenwerk en omslag van je boek worden geprint op losse vellen fotopapier.

2 Het omslag wordt gelamineerd

Boek printen

Het omslag wordt voorzien van beschermend laminaat met een glanzende of matte uitstraling.

3 De hardcover wordt gevormd

Het omslag wordt gelijmd op karton. De machine vouwt het papier netjes om het karton heen.

4 Het binnenwerk wordt gevormd

Het binnenwerk wordt op de juiste maat gesneden.

5 Het boek wordt samengevoegd

Het binnenwerk krijgt een kapitaalbandje en wordt samengevoegd met het omslag.

6 Het boek wordt verpakt

Boek printen

Het boek wordt gecontroleerd, verpakt en klaargelegd om te versturen of af te halen.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...