Fotoboek maken met Photoshop

Ontwerp in Photoshop je eigen fotoproduct

Een fotoproduct ontwerpen in Photoshop is nu mogelijk bij fotofabriek.nl. Een wanddecoratie, kalender of bijvoorbeeld een canvas kun je via Photoshop aanlevern.

Om ervoor te zorgen dat het geleverde materiaal ook correct wordt geprint door onze eigen drukkerij hebben wij per fotoproduct een aantal aanleverspecificaties vastgesteld.

Fotoproduct maken met Photoshop templates

Een fotoproduct maken kun je doen met onze Photoshop templates. Voor bijna alle producten (m.u.v. fotoboeken) hebben wij Photoshop templates gemaakt. Deze Photoshop templates kun je vinden in onze PDF-uploader.

Fotoproduct exporteren naar PDF

Elk fotoproduct dat in onze PDF-uploader staat kun je met dezelfde export-instellingen exporteren. Met deze export-instellingen kun je een PDF exporteren die voldoet aan onze standaard.

Gratis software van fotofabriek.nl

Het is ook mogelijk om je fotoproduct te ontwerpen in onze gratis software of direct in onze Online Editor. Bekijk ons software overzicht en controleer waarmee je onze producten kunt maken.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!