wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Fotoboek maken met Photoshop

Ontwerp in Photoshop je eigen fotoproduct

Een fotoproduct ontwerpen in Photoshop is nu mogelijk bij fotofabriek.nl. Een fotoboek ontwerpen, een kalender ontwerpen of bijvoorbeeld een canvas maken. Het is allemaal geen enkel probleem.

Om ervoor te zorgen dat het geleverde materiaal ook correct wordt geprint door onze eigen drukkerij hebben wij per fotoproduct een aantal aanleverspecificaties vastgesteld.

Fotoboek maken met Photoshop templates

Een fotoboek maken kun je doen met onze Photoshop templates. Voor elk fotoboek hebben wij Photoshop templates gemaakt. Deze Photoshop templates kun je vinden in onze PDF-uploader.

Fotoproduct exporteren naar PDF

Elk fotoproduct dat in onze PDF-uploader staat kun je met dezelfde export-instellingen exporteren. Met deze export-instellingen kun je een PDF exporteren die voldoet aan onze standaard.

Gratis software van fotofabriek.nl

Het is ook mogelijk om je fotoproduct te ontwerpen in onze gratis software of direct in onze Online Editor. Bekijk ons software overzicht en controleer waarmee je onze producten kunt maken.

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek