Placemats bedrukken

Placemats bedrukken

Wil je placemats bedrukken met een mooie foto? Bij Fotofabriek kan je placemats bedrukken en ontwerpen zoals je het zelf wilt. Dat maakt eten met familie en vrienden extra gezellig! Via onze gratis software kan je gelijk aan de slag met placemats bedrukken. Je hebt geen kennis nodig van Photoshop of andere fotobewerking software. 

Onze standaard placemats hebben een afmeting van 28.5 bij 39.5 centimeter en zijn gemaakt van 135 grams gelamineerd Silk. Vind je het leuk om op de placemats te schrijven? Kies dan voor 350 grams papier dat ongelamineerd is. Leuk voor de kleintjes! Maak de placemats af met ronde hoeken en ze maken jouw gedekte tafel compleet. Doordat wij alles op één plek produceren kunnen wij uitstekende kwaliteit garanderen voor onze klanten. Bovendien heb je de placemat daardoor sneller bedrukt in huis. Heb je nog vragen over placemats bedrukken? Aarzel niet want onze klantenservice beantwoord graag je vragen via e-mail, chat en telefoon. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00.

Ga nu direct aan de slag met placemats bedrukken. Als je meer bestelt ontvang je extra korting!

Placemats bedrukken hoe jij het wil!

Placemats
vanaf € 9,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!