actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Placemats bedrukken

9,0

(16037 beoordelingen)

  • Placemat bedrukken
  • placemats laten bedrukken
  • Gelamineerd of ongelamineerd
  • Per set van 10 stuks
  • Makkelijk online te maken
  • Binnen 24 uur gedrukt
  • Meerdere vormen

Wil je placemats bedrukken met een mooie foto? Bij Fotofabriek kan je placemats bedrukken en ontwerpen zoals je het zelf wilt. Dat maakt eten met familie en vrienden extra gezellig! Je kan je placemats makkelijk en snel ontwerpen in onze handinge Online Editor. Heb je zelf al een placemat ontworpen? Dan kun je deze makkelijk uploaden en bestellen via onze PDF-uploader.

Maak nu je eigen placemats

Je eigen placemat

Onze standaard placemats hebben een afmeting van 28.5 bij 39.5 centimeter en zijn gemaakt van 135 grams gelamineerd Silk. Vind je het leuk om op de placemats te schrijven? Kies dan voor 350 grams papier dat ongelamineerd is. Maak de placemats af met ronde hoeken en ze maken jouw gedekte tafel compleet.

Laat jouw placemet bedrukken met iets persoonlijks voor jezelf of voor een ander als cadeau! Je hebt geen kennis van fotobewerking nodig om je eigen placemats te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een leuk valentijns cadeau? Het is ook mogelijk om jouw placemats in hartvorm te personaliseren!

je placemats laten bedrukken

Placemat van uitstekende kwaliteit

Doordat wij alles op één plek produceren kunnen wij uitstekende kwaliteit garanderen voor onze klanten. Bovendien heb je de placemat daardoor sneller bedrukt in huis. Heb je nog vragen over placemats bedrukken? Aarzel niet want onze klantenservice beantwoordt graag je vragen via e-mail, chat en telefoon. Ga nu direct aan de slag met placemats bedrukken. Als je meerdere setjes placemats bedrukt ontvang je ook nog eens extra volume korting!

Placemats

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...