wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Placemats maken

Zoek je een leuke placemat met foto en persoonlijke tekst voor op de eettafel? Verras het gezin met een mooie foto op je placemat! Hiermee maak je eten met familie en vrienden sfeervol en gezellig! Bij Fotofabriek kan je helemaal zelf placemats maken met onze gratis software. Je eigen placemats maken is heel gemakkelijk en je kunt je eigen teksten er op kwijt! Het mooie is dat je helemaal geen kennis nodig hebt van fotobewerking om je placemats te maken.

Plastic- of beschrijfbare ongelamineerde placemats 

Ben je toe aan een nieuwe placemat? Bij Fotofabriek garanderen wij de beste kwaliteit omdat wij alles zelf produceren. Zo ligt de placemat snel op je eettafel! Onze standaard placemats hebben een afmeting van 28.5 bij 39.5 centimeter en zijn gemaakt van 135 grams gelamineerd papier, plastic placemats dus.Je kunt ook kiezen voor placemats met 350 grams papier, deze zijn ongelamineerd waardoor je er op kunt schrijven! Een echt feest aan tafel! Je hebt ook de optie om ronde hoeken te nemen, zo worden de placemats helemaal origineel. Heb je nog vragen betreffende placemats maken bij Fotofabriek? Neem gerust contact op met onze klantenservice, dit kan dagelijks van 8:00 tot 20:00. Zij beantwoorden graag je vragen betreft placemats maken.

Volumekorting op placemats maken

Heb je meer dan 10 placemats nodig voor bijvoorbeeld een speciaal evenement of voor een kinderfeestje? Bij Fotofabriek krijg je volumekorting als je meer bestelt en hoe meer je bestelt des te meer korting je ontvangt met placemats maken.

Placemats maken hoe jij het wil!

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek