actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Placemats maken

9,0

(16037 beoordelingen)

  • je eigen placemats maken
  • Placemat hartvorm
  • Per sets van 10 stuks
  • Gelamineerd
  • Meerdere vormen
  • Volledig te personaliseren
  • Makkelijk online te maken

Zoek je een leuke placemat met foto en persoonlijke tekst voor op de eettafel? Verras het gezin met een mooie foto op je placemat! Hiermee maak je eten met familie en vrienden sfeervol en gezellig! Bij Fotofabriek kan je helemaal zelf placemats maken met onze gratis software. Je eigen placemats maken is heel gemakkelijk en je kunt je eigen teksten er op kwijt! Het mooie is dat je helemaal geen kennis nodig hebt van fotobewerking om je placemats te maken.

Maak nu je eigen placemats

Plastic- of beschrijfbare ongelamineerde placemats

Ben je toe aan een nieuwe placemat? Bij Fotofabriek garanderen wij de beste kwaliteit omdat wij alles zelf produceren. Zo ligt de placemat snel op je eettafel! Onze standaard placemats hebben een afmeting van 28.5 bij 39.5 centimeter en zijn gemaakt van 135 grams gelamineerd papier, plastic placemats. Je kunt ook kiezen voor placemats met 350 grams papier, deze zijn ongelamineerd waardoor je er op kunt schrijven! Een echt feest aan tafel! Je hebt ook de optie om ronde hoeken te nemen, zo worden de placemats helemaal origineel. Heb je nog vragen betreffende placemats maken bij Fotofabriek? Neem gerust contact op met onze klantenservice, dit kan dagelijks van 8:00 tot 21:00. Zij beantwoorden graag je vragen betreft placemats maken.

je eigen placemat maken

Volumekorting op placemats maken

Heb je meer dan 10 placemats nodig voor bijvoorbeeld een speciaal evenement of voor een kinderfeestje? Bij Fotofabriek krijg je volumekorting als je meer bestelt en hoe meer je bestelt des te meer korting je ontvangt met placemats maken.

Vragen? Neem eens een kijkje op onze contact pagina

maak je eigen placemat

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...