• eigen placemat maken

Placemats maken

  • Per sets van 10 stuks
  • Gelamineerd
  • 28,5 x 39,5 cm (liggend)

Zoek je een leuke placemat met foto en persoonlijke tekst voor op de eettafel? Verras het gezin met een mooie foto op je placemat! Hiermee maak je eten met familie en vrienden sfeervol en gezellig! Bij Fotofabriek kan je helemaal zelf placemats maken met onze gratis software. Je eigen placemats maken is heel gemakkelijk en je kunt je eigen teksten er op kwijt! Het mooie is dat je helemaal geen kennis nodig hebt van fotobewerking om je placemats te maken.

Plastic- of beschrijfbare ongelamineerde placemats

Ben je toe aan een nieuwe placemat? Bij Fotofabriek garanderen wij de beste kwaliteit omdat wij alles zelf produceren. Zo ligt de placemat snel op je eettafel! Onze standaard placemats hebben een afmeting van 28.5 bij 39.5 centimeter en zijn gemaakt van 135 grams gelamineerd papier, plastic placemats dus.Je kunt ook kiezen voor placemats met 350 grams papier, deze zijn ongelamineerd waardoor je er op kunt schrijven! Een echt feest aan tafel! Je hebt ook de optie om ronde hoeken te nemen, zo worden de placemats helemaal origineel. Heb je nog vragen betreffende placemats maken bij Fotofabriek? Neem gerust contact op met onze klantenservice, dit kan dagelijks van 8:00 tot 20:00. Zij beantwoorden graag je vragen betreft placemats maken. 

je eigen placemat maken

Volumekorting op placemats maken

Heb je meer dan 10 placemats nodig voor bijvoorbeeld een speciaal evenement of voor een kinderfeestje? Bij Fotofabriek krijg je volumekorting als je meer bestelt en hoe meer je bestelt des te meer korting je ontvangt met placemats maken.

maak je eigen placemat
Maak nu je eigen placemats

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Placemats maken hoe jij het wil!

Placemats
vanaf € 9,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!