actie
Fotoboek Hardcover A4 voor maar € 9,99!
Plakboek maken

Plakboek maken

Wil je zelf een plakboek maken? Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto’s en teksten heel eenvoudig de mooiste fotoboeken op je eigen computer maken. Door de opkomst van de digitale camera’s en telefoons met fotocamera heeft tegenwoordig iedereen zijn of haar foto’s op de harde schijf van de computer staan. Hierdoor is het natuurlijk gemakkelijk om van deze digitale foto’s een fotoboek te maken. 

Wil je toch liever terug naar de tijd dat je zelf je foto’s, kaartjes, tickets en andere leuke herinneringszaken ging inplakken? Dat kan! Bij Fotofabriek kun je namelijk ook een plakboek maken en daar later de foto’s inplakken. Daarnaast kun je ook een plakboek kopen zodat je een geheel blanco plakboek ontvangt waarbij je alleen nog de omslag hoef te ontwerpen. Natuurlijk kun je deze ook blanco laten!

Plakboek maken

Hoe kun je een plakboek maken? Het meest praktische is om de gratis Fotofabrieksoftware te downloaden en te installeren op je computer. Zodra de software geïnstalleerd is kun je de software openen en het formaat/soort fotoboek kiezen. Hierbij kun je kiezen uit een plakboek met een harde of zachte omslag. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een plakboek met een ringband.

Vervolgens kun je aan de slag gaan. Natuurlijk wil je veel ruimte overhouden om bijvoorbeeld je foto’s of andere leuke herinneringen in te kunnen plakken, maar je kunt bijvoorbeeld wel de randen van de pagina’s gaan ontwerpen. Heb je bijvoorbeeld geen zin om de teksten er bij te schrijven, dan kun je ook alvast deze digitaal toevoegen, zodat je enkel nog de foto’s op de juiste plekken hoeft te plakken!  Daarnaast kun je alvast ook een omslag voor een plakboek maken. 

(Leeg) plakboek kopen

Een leeg plakboek kopen is tegenwoordig lastiger geworden, aangezien de meeste fotoboekaanbieders zich richten op digitale fotoboeken. Daarentegen kun je bij Fotofabriek wel een plakboek kopen.Als je een leeg plakboek kopen wil dan kun je in de software simpelweg een fotoboek kiezen en direct dit bestand uploaden en bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je een blanco/leeg plakboek krijgt toegestuurd die je volledig zelf kunt inplakken.

Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten omslagen waaronder een hardcover, softcover of bijvoorbeeld een linnen omslag. Daarnaast kun je ook kiezen voor een glans-/matlaminaat afwerking of foamomslag. Bij enkele (exclusieve) fotoboeken is het ook mogelijk om te kiezen voor een kunstleren of tsarina crush omslag.

Bekijk onze fotoboeken

Actie Hardcover Fotoboeken
vanaf € 14,99 nu € 9,99
Spiraal Fotoboeken
vanaf € 8,99

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform