actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Plakboek maken

9,0

(26187 beoordelingen)

plakboek snel maken
  • Spiraal, softcover en hardcover fotoboeken
  • Minimaal 24 - maximaal 200 pagina's
  • Speciale papiersoorten
  • Luxe omslagen
  • Vanaf € 8,99

Wil je zelf een plakboek maken? Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto’s en teksten heel eenvoudig de mooiste fotoboeken op je eigen computer maken. Door de opkomst van de digitale camera’s en telefoons met fotocamera heeft tegenwoordig iedereen zijn of haar foto’s op de harde schijf van de computer staan. Hierdoor is het natuurlijk gemakkelijk om van deze digitale foto’s een fotoboek te maken.

Wil je toch liever terug naar de tijd dat je zelf je foto’s, kaartjes, tickets en andere leuke herinneringszaken ging inplakken? Dat kan! Bij Fotofabriek kun je namelijk ook een plakboek maken en daar later de foto’s inplakken. Je ontvangt een geheel blanco plakboek waarbij je alleen nog de omslag hoef te ontwerpen. Natuurlijk kun je deze ook blanco laten!

Maak nu je plakboek

Plakboek maken

Hoe kun je een plakboek maken? Het meest praktische is om de gratis Fotofabrieksoftware te downloaden en te installeren op je computer. Zodra de software geïnstalleerd is kun je de software openen en het formaat/soort fotoboek kiezen. Hierbij kun je kiezen uit een plakboek met een harde of zachte omslag. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een plakboek met een ringband.

  1. Kies welke software je wil gebruiken
  2. Kies het gewenste type en formaat
  3. Bestel je plakboek en we sturen het zo snel mogelijk naar je op

Uiteraard is het ook mogelijk om je omslag te ontwerpen in de software.

plakboek ontwerpen

(Leeg) plakboek kopen

Een leeg plakboek kopen is tegenwoordig lastiger geworden, aangezien de meeste fotoboekaanbieders zich richten op digitale fotoboeken. Daarentegen kun je bij Fotofabriek wel een plakboek kopen.Als je een leeg plakboek kopen wil dan kun je in de software simpelweg een fotoboek kiezen en direct dit bestand uploaden en bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je een blanco/leeg plakboek krijgt toegestuurd die je volledig zelf kunt inplakken.

Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten omslagen waaronder een hardcover of softcover. Daarnaast kun je ook kiezen voor een glans-/matlaminaat afwerking of foamomslag. Bij enkele (exclusieve) fotoboeken is het ook mogelijk om te kiezen voor een kunstleren of tsarina crush omslag.

plakboek ontwerpen

Wanneer kan ik mijn plakboek in huis hebben?

Wanneer je een plakboek bij Fotofabriek bestelt, profiteer je van het feit dat wij alle fotoproducten zelf produceren. Hierdoor hebben wij relatief korte levertijden en is het mogelijk je eigen plakboek snel in huis te hebben. Hieronder een tabel met de levertijden van de verschillende plakboeken.

PlakboekenLevertijdenMet spoed
Hardcover plakboeken3 werkdagenbinnen 2 werkdagen
Softcover plakboeken3 werkdagenbinnen 2 werkdagen
Spiraal plakboeken1 werkdagbinnen 1 werkdag

Plakboek maken in Online Editor

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...