Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen

Fotofabriek Prijsparadijs

De uitslag is binnen!

Benieuwd of je hebt gewonnen? In de onderstaande lijst vind je de winnaars van Fotofabriek Prijsparadijs 2016! Heb je gewonnen maar geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op via klantenservice@fotofabriek.nl.  

Winnaars Fotofabriek Prijsparadijs 2016.

 • De hoofdprijs een SYM Symphony Scooter is gewonnen door: Tamara van Lee uit Tilburg
 • De 1e prijs een Sony DSC-HX60V + SanDisk 16GB geheugenkaart is gewonnen door: Steven Tooten uit Tilburg
 • De 1e prijs een Sony DSC-HX60V + SanDisk 16GB geheugenkaart is gewonnen door: Joalitta Loi uit Ter Aar
 • De 2e prijs een dagtocht PIPPIN in Carré + Behind The Scenes is gewonnen door: Kiky Oldeboom uit Winschoten
 • De 3e prijs een digitale fotocursus + docent is gewonnen door: Ayke Wather uit Eindhoven 
 • De 4e prijs een hotelovernachting + kaartjes Stripmuseum is gewonnen door: Jooster Oosterwijk uit Rotterdam
   
 • De 4 kaartjes voor Luchtvaart-Themapark Aviodrome zijn gewonnen door: Sabine Leusman uit Jeusen Denekamp
 • De 4 kaartjes voor Safaripark Beekse Bergen zijn gewonnen door: Pieter Bolkenbaas uit Oosterland
 • De 4 kaartjes voor AquaZoo Friesland zijn gewonnen door: Erik Bong uit Hengelo
 • De kaartjes voor Schiphol - Behind The Scenes zijn gewonnen door: Justin van de Sman uit Almere
 • De kaartjes voor Schiphol - Behind The Scenes zijn gewonnen door: Claudia Carvalho uit Purmerend
 • Het Donna Hay kookboek is gewonnen door: San San Nguyen uit Krommenie
 • Het Donna Hay kookboek is gewonnen door: Jos Toes uit 's Heer Abtskerke
 • Het Donna Hay kookboek is gewonnen door: K. Olofsen uit Amsterdam
 • Het Donna Hay kookboek is gewonnen door: Elian Koek uit Apeldoorn
 • Het Donna Hay kookboek is gewonnen door: G.A. Gruppen uit Hollandscheveld
 • Het jaarabonnement op ZOOM Magazine is gewonnen door: Anne Mie Lips uit Poesele (BE)
 • Het jaarabonnement op ZOOM Magazine is gewonnen door: Arno Zuijdwijk uit Rotterdam
 • Het jaarabonnement op ZOOM Magazine is gewonnen door: Elvira Visser uit Amsterdam
 • Het jaarabonnement op ZOOM Magazine is gewonnen door: Fenna Holwerda uit Almere
 • Het jaarabonnement op ZOOM Magazine is gewonnen door: S. van der Linden uit Rijsbergen
 • Een Fotoboek Hardcover 21x21 Vierkant is gewonnen door: Ann-Laurec uit Nijmegen
 • Een Jaarkalender A3 Liggend is gewonnen door: Herman Wittebrood uit Hilversum 
 • Een Foto Op Canvas 40x40 is gewoon door: Wendy Vossenaar uit Zeist
 • Een Jaaragenda Spiraal A5 Staand is gewonnen door: Rita de Jong uit Poortugaal 
 • Een Cadeaubon t.w.v. €25,- is gewonnen door: Jac Romeijnse uit Middelburg

Hoofdprijs: SYM Symphony Scooter

De hoofdprijs is een SYM Symphony ST 50, een prachtige scooter t.w.v. 2099 euro!

Deze scooter kan makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal bij de Symphony ST, en dat zorgt voor een geweldige rijervaring!

Deze scooter is aangeboden door Moteo Nederland BV. Al 15 jaar staat Moteo Nederland BV bekend als dé scooterimporteur van Nederland met een groot aanbod van 50cc, 100-125cc scooters, elektrische scooters, maxiscooters en motoren.

Hoofdprijs: SYM Symphony Scooter

1e prijs: 2x Sony DSC-HX60V + SanDisk 16GB geheugenkaart

Fotofabriek verloot maar liefst 2 digitale fotocamera's van Sony, inclusief SanDisk 4 GB geheugenkaart, t.w.v. 285 euro!

De Sony Cyber-shot DSC-HX60V is een compacte fotocamera met een groot zoombereik. Met een optische zoom van 30x breng je zelfs objecten op verre afstand dichtbij en prachtig in beeld. De camera beschikt over een 20,4-megapixel CMOS-sensor en optische beeldstabilisatie, dit zie je direct terug in de kwaliteit van de foto's.

De camera heeft ook nog een aantal interessante functies, zoals WiFi en NFC voor het gemakkelijk delen van je foto's, full HD filmfunctie en een ingebouwde GPS, zodat je maanden na het maken van een foto nog precies weet waar deze is gemaakt!

Sony DSC-HX60V + SanDisk 16GB geheugenkaart

2e prijs: Dagtocht PIPPIN in Carré + Behind The Scenes

De tweede prijs is een geheel verzorgde dagtocht voor twee personen naar PIPPIN - The Broadway Show in Carré t.w.v. 238 euro!

Met z'n tweeën word je met een comfortabele touringcar naar het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam gebracht om PIPPIN de musical te bekijken. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen, kans op een ontmoeting met de leden van de cast en krijgt naar afloop een exclusieve PIPPIN hamburger met frietjes.

Ervaar de zoektocht van een jonge man naar een 'extraordinary life'. PIPPIN is een Broadway show met een verhaal en visueel spektakel. Dit zorgt ervoor dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel blijft zitten, want je weet niet wat je ziet!

Dit arrangement is aangeboden door Carla Oortwijn Travel & Events. De kracht van deze organisatie is het geven van vergaande service, persoonlijke aandacht en dienstverlening aan de deelnemers.

Pippin - theaterbezoek

3e prijs: Digitale Fotocursus + docent

De derde prijs is een digitale fotocursus inclusief docent t.w.v. 159 euro!

Wil je het uiterste uit je digitale camera halen en zo de mooiste foto’s zelf maken? Ben je graag bezig met het digitaal bewerken van je foto’s en wil je niet alleen mooie foto’s, maar ook een professioneel resultaat? Dan is de cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking zeker iets voor jou, samen met een docent leer jij stap voor stap om de perfecte foto te maken. 

Deze cursus wordt aangeboden door: Laudius. Laudius heeft al ruim 40 jaar ervaring in onderwijs en ze bieden een groot scala van hoogwaardige curssusen aan. Kortom bij Laudius ben je op het juiste adres als je een topcursus wil volgen.

Digitale Fotocursus

4e prijs: Hotelovernachting + Kaartjes Stripmuseum

Onze thuishaven is Groningen en het gezegde ''er gaat niets boven Groningen" is zeker waar! Maak daarom kans op een hotelovernachting in Groningen inclusief kaartjes voor Het Nederlands Stripmuseum t.w.v. 150 euro.

Win een overnachting in een prachtig hotel in het pittoreske Groningen. Beklim de Martinitoren, wandel door het Noorderplantsoen en sluit de dag af met een drankje in één van de vele cafés die Groningen rijk is. Maar dat is nog niet alles, want je mag ook nog gratis naar het leukste museum van Nederland, Het Nederlands Stripmuseum!

De museumkaarten worden aangeboden door: Het Nederlands Stripmuseum. In het Stripmuseum zie je onder andere hoe een stripverhaal tot stand komt aan de hand van echte tekeningen en schetsen, maar je kunt ook over de schouders van bekende tekenaars meekijken door middel van video-installaties.

Hotelovernachting + kaartjes Stripmuseum

...en vele overige prijzen!

4 kaartjes voor Luchtvaart-Themapark Aviodrome: Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Aangeboden door: Aviodrome

4 kaartjes voor Safaripark Beekse Bergen: Bezoek Safaripark Beekse Bergen en beleef je een echte safari te midden van meer dan 1.400 wilde dieren. Kies tijdens je avontuur uit verschillende safarivormen en spot de Big Five! Aangeboden door: Safaripark Beekse Bergen

4 kaartjes voor AquaZoo Friesland: Sta neus aan neus met zeehonden, laat je omringen door los klauterende dwergapen en wandel over het strand met pinguïns; unieke momenten die je niet snel zult vergeten! Aangeboden door: AquaZoo Friesland

2x Schiphol - Behind The Scenes: Een kijkje achter de schermen bij één van de grootste luchthavens van Europa, Schiphol Amsterdam. Voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Aangeboden door: Schiphol behind the scenes.

5 x Donna Hay kookboek: Donna Hay is een fenomeen in de food-wereld. Over de hele wereld worden haar best-selling kookboeken verkocht. Ze staat bekend om haar toegankelijke receptuur en de herkenbare stijlvolle, smakelijke fotografie en food styling. Aangeboden door: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum BV.

5x jaarabonnement ZOOM Magazine: ZOOM Magazine staat vol wetenswaardigheden over fotografie en video. Niet alleen tests van de nieuwste producten, maar ook antwoorden op veelgestelde vragen, tips en trucs en software-besprekingen. Aangeboden door: ZOOM.nl.

Verder stellen wij zelf ook nog een aantal producten beschikbaar! Je maakt dus ook nog kans op o.a. fotoboeken, kalenders, foto op canvassen en cadeaubonnen!

Overige Prijzen