actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Puzzel bedrukken

9,0

(1140 beoordelingen)

 • Puzzel bedrukken met foto
 • Puzzel bedrukken met foto
 • Puzzel bedrukken (losse stukjes)
 • 24 t/m 1000 puzzelstukjes
 • Volledig personaliseerbaar
 • Gemakkelijk te ontwerpen
 • Puzzel van karton of hout
 • Snel geproduceerd

Mag jij graag puzzelen of ken je iemand die van puzzelen houdt? Laat nu je eigen puzzel bedrukken via de Online Editor van Fotofabriek! Je kunt al binnen enkele stappen een fotopuzzel maken. Kies voor een puzzel van karton of hout en laat een puzzel bedrukken voor jou en je gezin of bijvoorbeeld als cadeau voor een vriend(in). Klik op de knop hieronder om direct te beginnen met een puzzel maken.

Begin direct

Puzzel bedrukken met foto, tekst of logo

Een puzzel bedrukken kan met één foto of je kunt er een leuke fotocollage van maken om het puzzelen iets moeilijker te maken. Heb je een leuk gedicht of inspirerend verhaal? Je kunt ook een puzzel met tekst bedrukken. Of heb je een eigen bedrijfje? Laat dan bijvoorbeeld een puzzel afdrukken in de huistijl van het bedrijf en met eigen logo. Via de Online Editor van Fotofabriek is een puzzel gemakkelijk te ontwerpen en volledig personaliseerbaar.

Puzzel cadeau voor iedereen

Een puzzel voor jezelf maken is natuurlijk leuk, maar soms is het nóg leuker een puzzel te bedrukken en cadeau te geven! Een puzzel cadeau is geschikt voor verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, jubileum en als bruiloft cadeau. Als er iemand puzzelen leuk vindt, dan denken wij wel dat het opa’s en oma’s zijn! Laat een puzzel bedrukken met een foto van toen je opa en oma net samen waren en geef het als jubileum cadeau omdat ze al zo lang samen zijn bijvoorbeeld. 

Begin direct
Puzzel bedrukken met foto

Hoe kun je een puzzel bedrukken bij Fotofabriek?

Een puzzel bedrukken gaat vrij snel. Volg onderstaande stappen om je eigen puzzel te maken en te laten bedrukken:

 1. Ga naar Fotopuzzels
 2. Kies voor Karton, Hout of Hart
 3. Klik op het gewenste formaat en ‘Begin direct’
 4. Ga voor een kant-en-klaar thema of start een blanco project
 5. Upload jouw foto(‘s) en sleep ze op de juiste plek
 6. Voeg eventueel tekst en clip-arts toe
 7. Klaar met ontwerpen? Klik dan op ‘Bestellen’

Wanneer je klaar bent met winkelen en de bestelling hebt afgerond zullen wij jouw puzzel bedrukken en zo snel mogelijk opsturen.

Begin direct
Puzzel laten bedrukken

Waar zijn puzzels van gemaakt?

De puzzels van Fotofabriek kunnen van twee verschillende en stevige materialen gemaakt worden, namelijk: een puzzel van karton of van hout. De houten puzzel is beschikbaar in 24 of 54 puzzelstukjes. De puzzel van karton kun je bestellen met 120, 252, 315, 500 of 1000 puzzelstukjes. Daarnaast kun ook nog een puzzel van karton in de vorm van een hart laten bedrukken. De puzzel hart bestaat uit 75 puzzelstukjes.

Wanddecoratie bedrukken

Wil je graag een foto aan de muur hangen? Neem dan een kijkje tussen onze wanddecoraties. Laat bijvoorbeeld die ene leuke gezinsfoto bedrukken op een canvastegeltjetextielposter of een van de vele andere wanddecoraties.

Houten Puzzel

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...