actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Receptieboek

Receptieboek

9,0

(26199 beoordelingen)

Een receptieboek is een belangrijk deel van de bruiloft. Het is natuurlijk hartstikke leuk om later weer terug te kijken in je receptieboek, zodat je altijd blijft herinneren wie er allemaal op je bruiloft waren. Maak daarom een receptieboek met herinneringen voor later!

Receptieboek maken met je eigen ontwerp

Een receptieboek kan je heel eenvoudig maken bij Fotofabriek. Een receptieboek is ideaal om later in terug te kijken, want vaak heb je niet genoeg tijd om alle felicitaties in ontvangst te nemen. Je gasten kunnen hier een persoonlijke boodschap in schrijven, zodat je later in alle rust de leuke berichtjes weer terug kunt lezen.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om je eigen receptieboek te maken. Voeg leuke foto’s van bijvoorbeeld jullie eerste afspraakje toe en schrijf leuke teksten of gedichtjes er in. Bepaal zelf de indeling van de pagina’s door gebruik te maken van de gratis sjablonen. Gasten zullen jullie eigen gepersonaliseerde receptieboek zeker kunnen waarderen!

Je kunt een receptieboek maken met hardcover, softcover, spiraalbinding of kies voor een van de exclusieve receptieboeken met linnen rug of leren omslag.

Ervaring van klanten

Exclusieve receptieboeken

Het topalbum is het grootste en tevens het meest luxe receptieboek dat wij aanbieden. Dit boek is maar liefst 80 cm breed, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen om een leuke boodschap te schrijven. Dit album beschikt over een leren omslag en er wordt gebruik gemaakt van extra zwaar papier. Ook kan er gekozen worden voor een receptieboek met linnen rug, waarvan je de kleur zelf kunt bepalen.

Voor een receptieboek kan er gekozen worden uit verschillende papiersoorten. Het boek wordt gedrukt op standaard papier, maar voor een kleine meerprijs kan er gekozen worden voor Premium Mat papier. De exclusieve receptieboeken zijn voorzien van doorlopende pagina’s, waardoor er gemakkelijk in geschreven kan worden omdat ze helemaal open liggen.

Wil je nog langer plezier van je receptieboek? Kies dan voor een luxe bewaardoos. Hierin gaat je receptieboek levenslang mee!

Maak van je bruiloft een blijvende herinnering, zodat je met veel plezier kunt terugkijken op deze onvergetelijke dag!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...