actie
20% korting op alle wanddecoratie
Receptieboek

Receptieboek

Een receptieboek is een belangrijk deel van de bruiloft. Het is natuurlijk hartstikke leuk om later weer terug te kijken in je receptieboek, zodat je altijd blijft herinneren wie er allemaal op je bruiloft waren. Maak daarom een receptieboek met herinneringen voor later!

Receptieboek maken met je eigen ontwerp

Een receptieboek kan je heel eenvoudig maken bij Fotofabriek. Een receptieboek is ideaal om later in terug te kijken, want vaak heb je niet genoeg tijd om alle felicitaties in ontvangst te nemen. Je gasten kunnen hier een persoonlijke boodschap in schrijven, zodat je later in alle rust de leuke berichtjes weer terug kunt lezen.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om je eigen receptieboek te maken. Voeg leuke foto’s van bijvoorbeeld jullie eerste afspraakje toe en schrijf leuke teksten of gedichtjes er in. Bepaal zelf de indeling van de pagina’s door gebruik te maken van de gratis sjablonen. Gasten zullen jullie eigen gepersonaliseerde receptieboek zeker kunnen waarderen!

Je kunt een receptieboek maken met hardcover, softcover, spiraalbinding of kies voor een van de exclusieve receptieboeken met linnen rug of leren omslag.

Bekijk onze receptieboeken

Exclusieve receptieboeken

Het topalbum is het grootste en tevens het meest luxe receptieboek dat wij aanbieden. Dit boek is maar liefst 80 cm breed, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen om een leuke boodschap te schrijven. Dit album beschikt over een leren omslag en er wordt gebruik gemaakt van extra zwaar papier.  Ook kan er gekozen voor een receptieboek met linnen rug, waarvan je de kleur zelf kunt bepalen.  

Voor een receptieboek kan er gekozen uit verschillende papiersoorten. Het boek wordt gedrukt op standaard papier, maar voor een kleine meerprijs kan er gekozen worden voor Premium Satin papier. De exclusieve receptieboeken zijn voorzien van doorlopende pagina’s, waardoor er gemakkelijk in geschreven kan worden omdat ze helemaal open liggen. 

Wil je nog langer plezier van je receptieboek? Kies dan voor een luxe bewaardoos. Hierin gaat je receptieboek levenslang mee!

Maak van je bruiloft een blijvende herinnering, zodat je met veel plezier kunt terugkijken op deze onvergetelijke dag!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!