• polaroid maken

Retroprints maken van je eigen foto's

  • Polaroid effect
  • Luxe, standaard in een waaier
  • Binnen 24 uur gedrukt

Retro foto's afdrukken met polaroid frame

Dure instant camera's zijn tegenwoordig verleden tijd. Met retroprints creëer je namelijk hetzelfde vintage effect door het toegevoegde polaroid frame. Deze leuke vierkante fotootjes zijn ideaal om aan de wand te hangen, bijvoorbeeld met kleine knijpertjes aan een touwtje. Hang elke retrofoto apart aan een knijpertje.

Retro prints kun je maken met je eigen foto's en teksten, en ze zijn uitermate geschikt voor al je Instagram foto's. Door polaroid foto's af te drukken haal je heel gemakkelijk de retro jaren tachtig in huis. Leuk om zelf te houden of cadeau te geven.

Polaroid printen

De polaroid afdrukken hebben het typische formaat van 10,2 x 12,7 cm met jouw foto's in een frame van 9x9 cm. De retroprints zijn te bestellen als setjes vanaf 8 stuks. 

Bekijk onze retroprints

Bekijk het assortiment

Bekijk onze retroprints

Retroprints
vanaf € 4,99
Retroprints Deluxe
vanaf € 2,99
Actie Fotowaaier
vanaf € 14,99 nu € 9,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!