actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Vierkante Fotoboekenactie

Lees meer

Rouwdrukwerk

9,0

(26374 beoordelingen)

Rouwdrukwerk
  • Persoonlijk rouwdrukwerk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Snel geleverd

Het verliezen van een dierbare laat een groot verlies achter. Bij Fotofabriek kun je een persoonlijke herinnering opmaken ter nagedachtenis van de overledene. Denk hierbij aan een mooi fotoboek vol herinneringen, een sterkte kaart of afgedrukte foto’s.

Voor de uitvaart is een persoonlijk karakter dé mooie aanvulling op de aankleding van de uitvaart. Een mooie foto in lijst bij de kist, of een fotoboek met herinneringen naast het condoleance boek. Voor familie, vrienden en collega’s van de overledene is het een mooi gebaar om een persoonlijke steunbetuiging te geven aan de nabestaande, bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde sterkte-kaart.

Herinneringsboek

Het overlijden van een dierbare is nooit makkelijk. Een gedenkboek maken ter nagedachtenis aan die persoon is een prachtige manier om alle herinneringen en mooie momenten vast te leggen. Een herinneringsboek ontwerp je snel en gemakkelijk in de Online Editor met een kant en klaar thema. Op deze manier is de opmaak al klaar en kun je zelf focussen op het toevoegen van foto’s, anekdotes, speciale momenten en andere herinneringen. 

Een herinneringsboek kun je maken en bestellen in verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor een Hardcover fotoboek in A4 formaat. Een Hardcover A4 fotoboek bevat standaard 24 pagina’s en is uit te breiden tot 200 pagina’s. Tijdens het afronden van de bestelling zijn er verschillende opties voor covers, papier en schutbladen. Zo stel je zelf een persoonlijk herinneringsboek samen van alle dierbare herinneringen. 

Bekijk fotoboeken
Herinneringsboek maken

Foto in lijst

Als een dierbare komt te overlijden, wil je deze persoon graag herinneren zoals hij of zij was. Een mooie foto voor op of naast de kist tijdens de uitvaart kan hierbij helpen. Bij Fotofabriek kun je een fotovergroting met fotolijst bestellen. De foto wordt door ons ingelijst en zorgvuldig en stevig ingepakt voor verzending. Op deze manier hoef je hier niet meer naar om te kijken. 

De fotolijsten zijn gemaakt van zwart hout. Je kunt kiezen uit verschillende formaten fotovergrotingen met lijst. Ga voor een groter formaat dan je vooraf denkt, een foto op de kist wordt namelijk vaak van een afstand bekeken. 
 

Bekijk foto in lijst
Foto in lijst maken

Sterkte kaart

Een dierbaar persoon verliezen is enorm verdrietig. Voor familie, vrienden en collega’s van de overledene is het een mooi gebaar om een persoonlijke steunbetuiging te geven aan de nabestaanden en te laten weten dat je aan hun denkt. Vaak zijn er geen woorden te vinden voor het verdriet wat iemand doormaakt. 

Bij Fotofabriek kun je een condoleancekaart zelf personaliseren met eigen tekst en foto’s. Daarnaast zijn er verschillende ontwerpen beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Het is mogelijk om de kaart direct naar de geadresseerde te laten versturen. Naast condoleancekaarten kun je bij Fotofabriek ook rouwkaarten bestellen. 

Bekijk kaarten
Sterkte kaart maken

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...