Rouwkaart maken

Rouwkaarten maken van hoogwaardige kwaliteit

Rouwkaart maken

Zelf de rouwkaart maken is veel persoonlijker. Maak een dubbelgevouwen kaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige kaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Een herinneringskaart heeft meer waarde als je zelf de rouwkaart maakt. Je zelfgemaakte rouwkaarten maken we op 260 grams sulfaatpapier. Je kunt de rouwkaart eventueel laten afwerken met hoogglans. De dubbele kaarten set bevat 9 kaarten en 9 enveloppen. De enkele kaarten sets bevat 8 kaarten per set.

Je kunt de rouwkaart maken als wenskaart in onze professionele en simpele Online Editor. Je rouwkaarten worden snel geleverd. Binnen 3 werkdagen worden ze verzonden.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!