wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Schoolagenda maken

Schoolagenda maken en je eigen foto’s gebruiken, dat zorgt ervoor dat jij straks de leukste schoolagenda van de klas hebt! Deze schoolagenda is voor het jaar 2017/2018 en op iedere pagina kun je zelf foto’s en teksten toevoegen.

  • Schooljaar  2017/2018 
  • Diverse formaten
  • Vanaf 68 pagina's

Je kunt van te voren alvast bij iedere dag een andere foto plaatsen en alle verjaardagen van je familie, vrienden en kennissen invullen. Verder bevat de schoolagenda ook een aantal blanco pagina’s. Hier kun je bijvoorbeeld erg leuk een fotocollage van je vakantie maken.

Een schoolagenda maken wij op mooi glad schrijfpapier, met een stevige kunststof omslag en een handige spiraalbinding. Dit zorgt ervoor dat je schoolagenda heerlijk in gebruik is en ook nog eens mooi vlak open ligt. Wil jij een luxere schoolagenda? Dan kun je ook de Schoolagenda Deluxe kiezen. Deze wordt gemaakt met een harde kaft en heeft wel 144 pagina's! Zo heb je nog meer ruimte voor al jouw foto's.

Met de uitgebreide gratis software van Fotofabriek ontwerp je eenvoudig je persoonlijke en unieke schoolagenda 2017/2018. Heb jij je schoolagenda besteld? Dan krijg je deze supersnel thuisbezorgd. 

Nieuw: Basic schoolagenda's
Wil je nog sneller je schoolagenda maken, dan kan dat in de online editor. Je kiest een omslag en binnenwerk en je agenda voor 2017/ 2018 is klaar voor gebuik

Bekijk onze schoolagenda's

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek