wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Schoolagenda maken

Schoolagenda maken en je eigen foto’s gebruiken, dat zorgt ervoor dat jij straks de leukste schoolagenda van de klas hebt! Deze schoolagenda is voor het jaar 2016/2017 en op iedere pagina kun je zelf foto’s en teksten toevoegen.

Je kunt van te voren alvast bij iedere dag een andere foto plaatsen en alle verjaardagen van je familie, vrienden en kennissen invullen. Verder bevat de schoolagenda ook een aantal blanco pagina’s. Hier kun je bijvoorbeeld erg leuk een fotocollage van je vakantie maken.

Een schoolagenda maken wij op mooi glad schrijfpapier, met een stevige kunststof omslag en een handige spiraalbinding. Dit zorgt ervoor dat je schoolagenda heerlijk in gebruik is en ook nog eens mooi vlak open ligt.

Met de uitgebreide gratis software van fotofabriek.nl ontwerp je eenvoudig je persoonlijke en unieke schoolagenda 2016/2017. Heb jij je schoolagenda besteld dan verzenden wij deze binnen vijf werkdagen.

Bekijk onze schoolagenda's

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek