actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken

Schoolagenda maken

8,7 (68 beoordelingen)

schoolagenda maken
  • Met eigen foto's en tekst
  • Flexibele transprante omslag
  • Mooi stevig schrijfpapier

Schoolagenda maken en je eigen foto’s gebruiken, dat zorgt ervoor dat jij straks de leukste schoolagenda van de klas hebt! Deze schoolagenda is voor het jaar 2021-2022 en op iedere pagina kun je zelf foto’s en teksten toevoegen.

  • Schooljaar 2021-2022
  • Diverse formaten
  • Vanaf 68 pagina's

Je kunt van tevoren alvast bij iedere dag een andere foto plaatsen en alle verjaardagen van je familie, vrienden en kennissen invullen. Verder bevat de schoolagenda ook een aantal blanco pagina’s. Hier kun je bijvoorbeeld erg leuk een fotocollage van je vakantie maken.

Welke schoolagenda's zijn er?

Een schoolagenda maken wij op mooi glad schrijfpapier, met een stevige kunststof omslag en een handige spiraalbinding. Dit zorgt ervoor dat je schoolagenda heerlijk in gebruik is en ook nog eens mooi vlak open ligt. Wil jij een luxere schoolagenda? Dan kun je ook de Schoolagenda Deluxe kiezen. Deze wordt gemaakt met een harde kaft en heeft wel 144 pagina's! Zo heb je nog meer ruimte voor al jouw foto's.

Met de uitgebreide gratis software van Fotofabriek ontwerp je eenvoudig je persoonlijke en unieke schoolagenda 2021-2022. Heb jij je schoolagenda besteld? Dan krijg je deze supersnel thuis bezorgd.

schoolagenda online maken

Bekijk al onze schoolagenda's

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform