actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Schoolagenda maken

9,0

(1146 beoordelingen)

schoolagenda maken
  • Met eigen foto's en tekst
  • Flexibele transprante omslag
  • Mooi stevig schrijfpapier

Schoolagenda maken en je eigen foto’s gebruiken, dat zorgt ervoor dat jij straks de leukste schoolagenda van de klas hebt! Deze schoolagenda is voor het jaar 2024-2025 en op iedere pagina kun je zelf foto’s en teksten toevoegen.

  • Schooljaar 2024-2025
  • Diverse formaten
  • Vanaf 68 pagina's

Je kunt van tevoren alvast bij iedere dag een andere foto plaatsen en alle verjaardagen van je familie, vrienden en kennissen invullen. Verder bevat de schoolagenda ook een aantal blanco pagina’s. Hier kun je bijvoorbeeld erg leuk een fotocollage van je vakantie maken.

Maak nu je eigen schoolagenda

Welke schoolagenda's zijn er?

Een schoolagenda maken wij op mooi glad schrijfpapier, met een stevige kunststof omslag en een handige spiraalbinding. Dit zorgt ervoor dat je schoolagenda heerlijk in gebruik is en ook nog eens mooi vlak open ligt. Wil jij een luxere schoolagenda? Dan kun je ook de Schoolagenda Deluxe kiezen. Deze wordt gemaakt met een harde kaft en heeft wel 144 pagina's! Zo heb je nog meer ruimte voor al jouw foto's.

Met de uitgebreide gratis software van Fotofabriek ontwerp je eenvoudig je persoonlijke en unieke schoolagenda 2024-2025. Heb jij je schoolagenda besteld? Dan krijg je deze supersnel thuis bezorgd.

schoolagenda online maken

Bekijk al onze schoolagenda's

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...