wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Schoolartikelen maken met eigen foto's

Schoolartikelen maken zodat je schooljaar nog leuker kan beginnen! Ontwerp goedkoop je eigen schoolschriften en schoolagenda. Door je eigen foto’s aan je schoolschrift en schoolagenda toe te voegen kom jij straks met je unieke schoolartikelen op school.

Bij de schoolschriften kun je de voor en achterkant zelf ontwerpen met foto’s en tekst. Je kunt je schoolschrift maken met lijntjes papier blokjes papier of blanco papier.

Het maken van een schoolagenda is helemaal leuk! Je kunt namelijk onbeperkt foto’s plaatsen op 132 pagina’s. Dit zorgt ervoor dat er ruimte is voor meer dan 600 foto’s! Je schoolagenda krijgt stevige kunststof schutbladen en een handige spiraalbinding. Dit zorgt ervoor dat de schoolagenda helemaal open valt. Verder zit er mooi stevig schrijfpapier in, zodat je gemakkelijk je huiswerk kunt noteren.

De schoolagenda kun je in onze gratis en uitgebreide software maken. Hierin heb je onbeperkte ontwerp mogelijkheden.

De schoolschriften kun je ook in de software maken. Maar je kunt deze ook eenvoudig maken via de Online Editor. Werk je liever in je eigen opmaak software gebruik dan je PDF Uploader om je pdf te uploaden.

Je schoolartikelen maken en versturen doen we binnen vijf werkdagen.

Bekijk onze schoolartikelen

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek