actie
20% korting op alle wanddecoratie
Schoolartikelen maken

Schoolartikelen maken met eigen foto's

Schoolartikelen maken zodat je schooljaar nog leuker kan beginnen! Ontwerp goedkoop je eigen schoolschriften en schoolagenda. Door je eigen foto’s aan je schoolschrift en schoolagenda toe te voegen kom jij straks met je unieke schoolartikelen op school.

Bij de schoolschriften kun je de voor en achterkant zelf ontwerpen met foto’s en tekst. Je kunt je schoolschrift maken met lijntjes papier blokjes papier of blanco papier.

Het maken van een schoolagenda is helemaal leuk! Je kunt namelijk onbeperkt foto’s plaatsen op 132 pagina’s. Dit zorgt ervoor dat er ruimte is voor meer dan 600 foto’s! Je schoolagenda krijgt stevige kunststof schutbladen en een handige spiraalbinding. Dit zorgt ervoor dat de schoolagenda helemaal open valt. Verder zit er mooi stevig schrijfpapier in, zodat je gemakkelijk je huiswerk kunt noteren.

De schoolagenda kun je in onze Online Editor maken. Hierin heb je onbeperkte ontwerp mogelijkheden. Werk je liever in je eigen opmaak software gebruik dan je PDF Uploader om je pdf te uploaden.

Je schoolartikelen maken en versturen doen we binnen vijf werkdagen.

Bekijk onze schoolartikelen

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!