Schoolartikelen maken

Maak zelf ontworpen schoolartikelen met eigen foto's en tekst

Wil jij ook de coolste schriften van je klas? Maak dan nu je eigengemaakte schoolschriften bij Fotofabriek. Ontwerp zelf de omslag met je eigen foto’s en tekst en bestel deze razendsnel via onze Online Editor.

Je hebt de keuze uit 4 verschillende schriften; grote ruiten, kleine ruitjes, lijnen of blanco. Het unieke schoolschrift kost slechts € 4,99. Bestel je 3 dezelfde schriften, dan betaal je maar € 9,99.

Heb je elk jaar dezelfde saaie agenda en wil je wel eens wat anders? Dat kan! Bij fotofabriek.nl kun je ook je eigen schoolagenda maken. Gebruik je eigen foto’s en tekst en maak een unieke agenda. De schoolagenda kost € 19,99 en je maakt hem gemakkelijk in onze uitgebreide gratis software.

Met fotofabriek.nl maak je nu snel en gemakkelijk eigen:

Schoolschriften A4
vanaf € 2,99
Schoolagenda`s
vanaf € 7,99
Actie Kaarten
vanaf € 2,99
Actie Kalenders
vanaf € 7,99

Bij Fotofabriek fotoservice heb je ruime keuze uit een groot aantal fotoproducten. Zo kun je goedkoop een set visitekaartjes voor een scherpe prijs maken. Of kies uit een van de 15 verschillende fotoboeken, liggend, vierkant of staand. Breidt vrijwel onbeperkt de pagina's van de fotoboeken uit met extra pagina's. De producten van fotofabriek.nl hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Een glossy afwerking of ons luxe premium satin papier, keuze te over. Je kan ook een persoonlijke kalender maken met je mooiste foto's, voor jezelf of als uniek cadeau. Je dierbaarste foto vereeuwig je op ons fantastische canvasdoek en ook voor het maken van je wenskaartjes en geboortekaartjes bent je bij Fotofabriek fotoservice aan het juiste adres. Ook tuinposters en andere wanddecoratie kun je bij onze fotoservice maken. Wat je ook kiest, fotofabriek.nl staat garant voor een kwalitatief top product, een snelle verwerking en een onovertroffen (foto) service!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!