actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Schoolgids maken met eigen foto's

Schoolgids voorbeeld
  • Verschillende formaten en covers
  • Snel in grote aantallen leverbaar
  • Gemakkelijk te maken in onze software

Je kunt bij ons gemakkelijk een schoolgids samenstellen en laten drukken. Wil je veel informatie of juist veel foto’s kwijt in je schoolgids? Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en stijlen. Eenvoudig de schoolgids maken kan in ons gratis online programma.

Schoolgids samenstellen

Schoolmagazine maken

Je kunt kiezen voor een magazine format met 24-60 pagina’s. Hierbij heb je de keuze uit de afmetingen A4 staand en liggend, A5 staand en liggend en een vierkant formaat van 21 x 21 cm. Je kunt de schoolgids voorzien van verschillende foto’s en teksten, in verschillende kleuren en lettertypes. De schoolgids is met nietjes gehecht. Verder zijn alle pagina’s voorzien van een beschermende coating die ervoor zorgt dat de aanwezige foto’s niet beschadigen.

Bekijk ons assortiment voor gedetailleerde informatie over de verschillende formaten en prijzen.

Magazine maken

Schoolfotoboek maken

Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om zelf een schoolfotoboek te maken. Deze zijn te vinden in veel verschillende soorten en formaten. Zo kun je gaan voor bijvoorbeeld een hardcover fotoboek of een spiraal fotoboek. Deze boeken zijn ook gewoon in zowel kleine als grote aantallen te bestellen. De schoolfotoboeken zijn een mooie manier om de leukste schoolherinneringen en hoogtepunten samen in één album te laten zien. Het is een product van hoge kwaliteit en je zult er vaak in terug willen kijken.

Bekijk ons assortiment voor alle mogelijkheden met de fotoboeken.

Fotoboek

We helpen je graag!

Heb je bij het maken van jouw fotoboek vragen? Stel deze gerust aan onze klantenservice. We zijn elke dag bereikbaar via telefoon, e-mail of chat! Wellicht kun je het antwoord op je vraag ook vinden tussen de veelgestelde vragen.

Bekijk onze fotoboeken

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...