actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Schoolschrift maken

9,0

(15169 beoordelingen)

Schoolschrift detail
  • 76 pagina's
  • Gelinieerd, geruit of blanco papier
  • Voeg je eigen teksten en foto's toe
  • Snel en gemakkelijk online te maken

Ben je helemaal klaar met die saai uitziende en niet motiverende schoolschriften? Schoolschriften maken met je favoriete foto’s, zijn zonder twijfel de leukste schoolschriften die er te krijgen zijn! Natuurlijk kun je ze voor jezelf kopen, maar geef ze ook eens cadeau aan die lieve vriend(in) die wat extra motivatie nodig heeft!

Nu beginnen

Schoolschrift A5

Een schoolschrift op A5 formaat is dankzij het formaat en de flexibele omslag gemakkelijk mee te nemen in je tas. Het handige van de schoolschriften is dat je nooit in de war raakt met de schriften van iemand anders. Jij hebt namelijk een leuke gepersonaliseerde voorkant!

Schoolschrift A4

Moet je altijd veel aantekeningen maken? Dan is een schoolschrift op A4 formaat wat voor jou! Dankzij het A4 formaat heb je extra veel schrijfruimte voor al je aantekeningen. Bij beide schoolschriften kun je de voorkant geheel naar wens personaliseren. Daarnaast kun je zelf kiezen of de schriften geruit, blanco of geblokt papier moeten bevatten. Deze optie kies je in de kassa.

Schoolschrift A5

Je eigen ontwerp

Een schoolschrift maken kan gemakkelijk online. Naast het toevoegen van je eigen foto's kun je ook leuke cliparts en teksten gebruiken. Heb je heel veel foto's die je graag wilt gebruiken? Maak dan een fotocollage van je meest favoriete foto's op de voorkant van het schrift. Op school heb je altijd wel meerdere vakken waarbij je aantekeningen moet maken. Vanaf twee schoolschriften van hetzelfde ontwerp krijg je bij ons al volumekorting. Zo wordt het maken van je eigen schoolschriften nóg leuker!

Je maakt het helemaal in het nieuwe schooljaar met je eigen gemaakte schoolschriften!

Schoolschrift hoek

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...