wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Goedkoop schoolschrift maken

Je eigen schoolschrift maken met foto's

Ben je helemaal klaar met die saai uitziende en niet motiverende schoolschriften? Schoolschriften maken met je favoriete foto’s, zijn zonder twijfel de leukste schoolschriften die er te krijgen zijn! Natuurlijk kun je ze voor jezelf kopen, maar geef ze ook eens cadeau aan die lieve vriend(in) die wat extra motivatie nodig heeft!

  • Gebruik je eigen foto's en voeg teksten toe aan de omslag
  • Kies uit gelineerd, blanco of geruit papier
  • 40 pagina's
  • Mooi glad schrijfpapier
  • Flexibele omslag

Schoolschrift A5

Een schoolschrift op A5 formaat is dankzij het formaat en de flexibele omslag gemakkelijk mee te nemen in je tas. Het handige van de schoolschriften is dat je nooit in de war raakt met de schriften van iemand anders. Jij hebt namelijk een leuke gepersonaliseerde voorkant!

Schoolschrift A4

Moet je altijd veel aantekeningen maken? Dan is een schoolschrift op A4 formaat wat voor jou! Dankzij het A4 formaat heb je extra veel schrijfruimte voor al je aantekeningen. Bij beide schoolschriften kun je de voorkant geheel naar wens personaliseren. Daarnaast kun je zelf kiezen of de schriften geruit, blanco of geblokt papier moeten bevatten. Deze optie kies je in de kassa. 

Je eigen ontwerp

Een schoolschrift maken kan gemakkelijk online. Naast het toevoegen van je eigen foto's kun je ook leuke cliparts en teksten gebruiken. Heb je heel veel foto's die je graag wilt gebruiken? Maak dan een fotocollage van je meest favoriete foto's op de voorkant van het schrift. Op school heb je altijd wel meerdere vakken waarbij je aantekeningen moet maken. Vanaf twee schoolschriften van hetzelfde ontwerp krijg je bij ons al volumekorting. Zo wordt het maken van je eigen schoolschriften nóg leuker!

Je maakt het helemaal in het nieuwe schooljaar met je eigen gemaakte schoolschriften!

Schoolschriften maken

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek