wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Scrapbook maken

Scrapbook maken kun je nu gemakkelijk bij Fotofabriek doen. Digitaal scrapbooken maken is de laatste jaren weer enorm populair geworden door de opkomst van online fotoboeken.

Natuurlijk kun je bij Fotofabriek terecht om in verschillende formaten fotoboeken te maken, maar een scrapbook fotoalbum is een vak apart! Wil je gelijk beginnen met een scrapbook maken?

Start direct met onze software.

Bekijk onze fotoboeken

Scrapbook tips

Een scrapbook is letterlijk vertaald een plakboek. De scrapbooken die gemaakt worden door scrappers hebben vaak speciale onderwerpen. Online kun je vele scrapbook voorbeelden vinden om zelf inspiratie op te doen en voor zelf scrapboeken maken. Zo kun je van je huwelijk een scrapbook maken, een vakantie scrapbook van de laatste reis die je hebt gemaakt of van de huisdieren zoals je hond of kat. Heb je zoon of dochter dan kun je bijvoorbeeld ook een baby scrapboek maken. Op deze manier kun je overzichtelijk alle veranderingen van baby, peuter, kleuter tot tiener vastleggen voor later.

Digitaal scrapbooken

Met de Fotofabriek software kun je gemakkelijk een scrapbook maken en uiteindelijk kun je een eigen versie van het digitale scrapbook bestellen. Digitaal scrapbooken maken was nog nooit zo eenvoudig.

Scrapbook formaten

Fotofabriek heeft verschillende leuke scrapbook formaten om zelf een scrapbook te maken.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek