actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken
Scrapbook maken

Scrapbook maken

8,5 (38811 beoordelingen)

Scrapbook maken kun je nu gemakkelijk bij Fotofabriek doen. Digitaal scrapbooken maken is de laatste jaren weer enorm populair geworden door de opkomst van online fotoboeken.

Natuurlijk kun je bij Fotofabriek terecht om in verschillende formaten fotoboeken te maken, maar een scrapbook fotoalbum is een vak apart! Wil je gelijk beginnen met een scrapbook maken?

Start direct met onze software.

Scrapbook tips

Een scrapbook is letterlijk vertaald een plakboek. De scrapbooken die gemaakt worden door scrappers hebben vaak speciale onderwerpen. Online kun je vele scrapbook voorbeelden vinden om zelf inspiratie op te doen en voor zelf scrapboeken maken. Zo kun je van je huwelijk een scrapbook maken, een vakantie scrapbook van de laatste reis die je hebt gemaakt of van de huisdieren zoals je hond of kat. Heb je een zoon of dochter dan kun je bijvoorbeeld ook een baby scrapboek maken. Op deze manier kun je overzichtelijk alle veranderingen van baby, peuter, kleuter tot tiener vastleggen voor later.

Digitaal scrapbooken

Met de Fotofabriek software kun je gemakkelijk een scrapbook maken en uiteindelijk kun je een eigen versie van het digitale scrapbook bestellen. Digitaal scrapbooken maken was nog nooit zo eenvoudig.

Scrapbook formaten

Fotofabriek heeft verschillende leuke scrapbook formaten om zelf een scrapbook te maken.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform