actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken
Smoelenboek maken

Smoelenboek maken

8,5 (39098 beoordelingen)

Een smoelenboek maken is natuurlijk een super leuk cadeau! Neemt je collega afscheid, is je team kampioen geworden of ga je trouwen? Een smoelenboek is leuk voor elke gelegenheid! Met alle verzamelde foto’s, leuke quotes en persoonlijke verhaaltjes maak je alle gezichten uit je omgeving onvergetelijk!

Verschillende soorten smoelenboeken

Een smoelenboek maken kan heel eenvoudig bij Fotofabriek. Kies uit de verschillende soorten smoelenboeken, zoals smoelenboekjes met spiraalbinding, softcover of hardcover boeken.  Er zijn verschillende formaten mogelijk. Kies voor een staand, liggend of vierkant boek. De pagina’s van de boeken zijn gemakkelijk uit te breiden, zodat er genoeg plek is voor alle leuke smoelen!

Ideeën ter inspiratie voor elke gelegenheid

Een origineel smoelenboek is ideaal als afscheidscadeau voor een collega. Verras je collega waar je al zo lang mee hebt samengewerkt met een smoelenboek als herinnering aan het bedrijf. Verzamel alle foto’s van collega’s en belangrijke gebeurtenissen van het bedrijf door de jaren heen.

Het is ook leuk om als sportteam een smoelenboek te maken. Zijn jullie kampioen geworden? Maak dan een smoelenboek met al je teamgenootjes en combineer individuele foto’s met groepsfoto’s. Verder is het leuk om een smoelenboek te maken als gastenboek voor je bruiloft. Maak van elke gast een foto en zet deze daarna met een leuke tekst in het boek.

Zorg voor een leuk aandenken door een smoelenboek te maken!

Maak een uniek fotoboek

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform