actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Spel maken

9,0

(1117 beoordelingen)

Spel maken met eigen foto's
  • Puzzel of geheugenspel
  • Met eigen foto’s en teksten
  • Eenvoudig zelf online ontwerpen
  • Uniek cadeau
  • Snelle levering

Wil jij je eigen spel maken? Kies dan voor een puzzel of geheugenspel met eigen foto(‘s). Bij Fotofabriek kun je eenvoudig je eigen spel maken in de Online Editor. Kies de leukste foto(’s) uit en maak je eigen spel! 

Hoe maak ik een eigen spel?

Het ontwerpen van je eigen spel is erg gemakkelijk! Kies voor een fotopuzzel of ga voor geheugenspel. 

  1. Kies voor de Fotopuzzel of Geheugenspel
  2. Open de Online Editor
  3. Start met een blanco project of kies een kant-en-klaar thema
  4. Upload je eigen foto’s en plaats teksten
  5. Controleer je spel goed voor je doorgaat naar bestellen

Besteld? Dan zorgen wij ervoor dat jouw spel zo snel mogelijk geleverd wordt. In onze eigen digitale drukkerij kunnen wij ervoor zorgen dat gepersonaliseerde producten supersnel gedrukt kunnen worden. 

Wat voor spellen kan ik kiezen?

Je kunt bij Fotofabriek kiezen uit fotopuzzels en geheugenspel. De fotopuzzel is verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen. Een geheugenspel bieden we aan in een set van 30 en een set van 60 stuks. 

Fotopuzzel

Een fotopuzzel op karton kun je ontwerpen in klein-, middel- en grootformaat. Je kunt kiezen uit 120, 252, 315, 500, 1000 en 1500 stukjes. Puzzelplezier voor klein en groot. 

Fotopuzzel van hout

Kies voor een puzzel gemaakt van hout! Een puzzel die lange tijd mee gaat omdat het een duurzaam product is. De houten fotopuzzel heeft een natuurlijke uitstraling en is gemaakt van 24 en 54 stukjes. 

Fotopuzzel in hartvorm

Geef je hart weg! Een klein en fijn spel om snel te maken. Een uniek cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag. Dit spel bestaat uit 75 puzzelstukjes.

Puzzel maken
Spel maken

Geheugenspel

Het geheugenspel is een gepersonaliseerd geheugenspel met 30 of 60 kaartjes. Leuk om te laten bedrukken met eigen foto’s! Ook kun je van het geheugenspel je eigen geheugenspel maken door te kiezen voor leerzame afbeeldingen en teksten. Handig voor kinderen om op een speelse wijze dingen te leren. Het maken van het Geheugenspel is heel eenvoudig in de Online Editor

Waar kan ik een spel voor maken? 

Een fotospel kun je maken voor allerlei verschillende gelegenheden. Het is een leuk cadeau om weg te geven op een verjaardag, jubileum of bruiloft. Daarnaast is het een uniek cadeau voor kerst, Sinterklaas, Moederdag, Vaderdag of Valentijn! Een spel maken is leuk voor jong en oud. 

Hoe zien de spellen van Fotofabriek eruit? 

De spellen van Fotofabriek zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn de fotopuzzel en de fotopuzzel in hartvorm gemaakt van stevig karton. De foto wordt op de puzzel gedrukt door middel van sublimatie. Het geheugenspelis gemaakt van een stevig karton en afwerkt met een laminaat dat ervoor zorgt dat de kaartjes lang mooi blijven. De houten fotopuzzel is gemaakt van berkenplex. 

Geheugenspel maken
Spel maken

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...