actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Spreuktegel maken

9,0

(17841 beoordelingen)

Eigen tegeltje bedrukken
  • Full colour bedrukt
  • Gemaakt van echt keramiek
  • HD afwerking mogelijk
  • Optioneel met tegelhanger

Tegeltjeswijsheid, iedereen kent de bekende Delfts blauwe tegeltjes wel. Je ziet ze voorbij komen met de meest grappige maar ook wijze spreuken. Natuurlijk kun je voor jezelf een spreuktegeltje maken maar ook als origineel cadeau zit je hier goed mee.

Maak je spreuktegel

Spreuktegel ontwerpen

Kies uit diverse thema’s waaronder de bekende Delfts blauwe kleur. Voeg jouw zelfverzonnen spreuk toe of een mooie quote van bijvoorbeeld je favoriete schrijver. Vind je het leuker om zelf een ontwerp te maken? Daar doen we niet moeilijk over! Je kunt jouw ontwerp op een spreuktegeltje laten drukken wanneer je hier een PNG of JPEG bestand van maakt. Jouw kunstenaarstalent blijft hierdoor zeker niet verborgen. Heb je liever een foto van een bijzondere vakantie met daar een leuke wijsheid bij? Dit is zeker ook mogelijk en de foto die wordt volledig in kleur gedrukt.

Geboortetegel

​Ben je net oma of opa geworden? Misschien heb je wel een nichtje of neefje erbij. Dan zoek je zeker een bijzonder cadeau dat altijd bewaard kan blijven. Maak dan een geboortetegel! Je hebt keuze uit schattige thema’s voor jongetjes en meisje. Maak het tegeltje compleet met alle gegevens uit het geboortekaartje of een bijzondere spreuk.

Speciale gelegenheden

Gaan je beste vrienden trouwen of wordt je vader 60 jaar en wil je een speciaal cadeau geven, maak dan een tegeltje met een grappige of mooie spreuk. Misschien had je vader wel een favoriete uitspraak, hoe leuk is het dan om deze op een tegeltje te drukken. Heb jij de ingrediënten voor een gelukkig huwelijk? Laat dit als recept drukken op een tegeltje en verzeker het bruidspaar van hun geluk.

Keramiek

De tegeltjes zijn gemaakt van echt keramiek waardoor ze slijtvast zijn. Hierdoor weet je zeker dat jouw tegeltje super lang mee gaat. Wil je gelijk aan de slag? Ontwerp dan jouw tegeltje makkelijk zelf in de Online Editor.

Eigen tegeltjes ontwerpen

bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...