Spreuktegel maken

Tegeltjeswijsheid, iedereen kent de bekende delfts blauwe tegeltjes wel. Je ziet ze voorbij komen met de meest grappige maar ook wijze spreuken. Natuurlijk kun je voor jezelf een spreuktegeltje maken maar ook als origineel cadeau zit je hier goed mee.

  • Kies uit verschillende thema’s
  • Je eigen spreuk toevoegen
  • Foto’s  toevoegen
  • 15 x 15 cm
  • Keramiek

Ontwerp

Kies uit diverse thema’s waaronder met de bekende delfts blauwe kleur. Voeg jouw zelfverzonnen spreuk toe of een mooie quote van bijvoorbeeld je favoriete schrijver. Vind je het leuker om zelf een ontwerp te maken? Daar doen we niet moeilijk over! Je kunt jouw ontwerp op een spreuktegeltje laten drukken wanneer je hier een PNG of JPEG bestand van maakt. Jouw kunstenaarstalent blijft hierdoor zeker niet verborgen. Heb je liever een foto van een bijzondere vakantie met daar een leuke wijsheid bij? Dit is zeker ook mogelijk en de foto die wordt volledig in kleur gedrukt. 

Geboortetegel

Ben je net oma of opa geworden? Misschien heb je wel een nichtje of neefje erbij. Dan zoek je zeker een bijzonder cadeau dat altijd bewaard kan blijven. Maak dan een geboortetegel! Je hebt keuze uit schattige thema’s voor jongetjes en meisje. Maak het tegeltje compleet met alle gegevens uit het geboortekaartje of een bijzondere spreuk.

Speciale gelegenheden

Gaan je beste vrienden trouwen of word je vader 60 jaar en wil je een speciaal cadeau geven, maak dan een tegeltje met een grappige of mooie spreuk. Misschien had je vader wel een favoriete uitspraak, hoe leuk is het dan om deze op een tegeltje te drukken. Heb jij de ingrediënten voor een gelukkig huwelijk? Laat dit als recept drukken op een tegeltje en verzeker het bruidspaar van hun geluk.

Keramiek

De tegeltjes zijn gemaakt van echt keramiek waardoor ze slijtvast zijn. Hierdoor weet je zeker dat jouw tegeltje super lang mee gaat. Wil je gelijk aan de slag? Ontwerp dan jouw tegeltje makkelijk zelf in de Online Editor.

Bekijk de tegeltjes

Tegeltje met eigen foto
vanaf € 9,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!