wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Spreuktegel maken

Je kent ze wel, tegeltjes met spreuken. Heb je een leuke tegelwijsheid bedacht? Maak een spreukentegel en laat deze aan je vrienden zien! Zet grappige spreuken en leuke gezegden op je tegeltje. Deze kun je zelf bedenken, maar grappige tegelspreuken staan natuurlijk ook op verschillende internetsites. Verder is een spreuktegeltje ook leuk als verjaardagscadeau voor je vrienden, bijvoorbeeld een tegel met een grappige uitspraak van hun, of hun levensmoto.

Bij Fotofabriek kun je zelf je spreuktegel maken. Er zijn een groot aantal sjablonen om je te helpen bij het maken van een mooie tegel. Zo kun je kiezen voor een ouderwets delfts blauw ontwerp die past bij je oud Hollandse tegelspreuken, voor een authentieke tegel met spreuk!

Je kunt je tegel natuurlijk op verschillende plekken in huis plaatsen. Je kunt bij je bestellingen kiezen voor een tegelhouder of kies voor de gratis tegelhanger. Zo kun je de tegel bijvoorbeeld op de kast in de woonkamer zetten of aan de wc deur ophangen. Je kunt natuurlijk ook de tegel inmetselen tussen je wc tegels.

De tegeltjes zijn 15x15 cm groot. Ze zijn gemaakt van echt keramiek en worden bedrukt in kleur, zodat je ontwerp goed tot zijn recht komt. Verder kan je de tegeltjes gewoon schoonmaken met een doekje zonder dat dit effect heeft op de afdrukkwaliteit.

Bekijk de tegeltjes

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek