Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
2021 = 21% korting op geselecteerde fotoproducten!

Tegeltjeswijsheid maken

Oost west, thuis best! Dit is wel de meest voorkomende tegeltjeswijsheid en iedereen kent hem. Maak daarom een eigen tegeltje met jouw zelfverzonnen wijsheid erop gedrukt.

Tegeltje, tegeltje aan de wand

Je hebt ongetwijfeld wel eens een tegeltje met een leuke uitspraak zien hangen. Hang je tegeltje met een mooie spreuk in de kamer zodat iedereen deze kan zijn. Het is hartstikke leuk om een oer Hollands tegeltje met een leuke tegeltjeswijsheid cadeau te geven, maar natuurlijk kun je ook gewoon een tegeltje voor jezelf maken! Het is mogelijk om verschillende soorten tegeltjes te maken, denk hierbij aan geboortetegeltjes, trouwtegeltjes of het maken van een tegeltje bij verhuizing naar een nieuwe woning.

Een HD-tegel ontwerpen

Ben jij op zoek naar een echte blikvanger? Ga dan voor tegeltje met HD afwerking. De HD tegel wordt op een glanzende tegel afgedrukt en heeft een hoge kleurrintensiteit. Dit zorgt voor een superscherpte afdruk waardoor jouw wijsheid nog beter naar voren komt. 

Tegeltjeswijsheid in verschillende thema's

Heb je geen inspiratie? Gebruik dan een van de leuke thema’s voor je tegeltjeswijsheden. Zo hebben we bijvoorbeeld een Moederdag, Vaderdag, geboorte en trouw thema. Je hoeft alleen nog maar je foto’s of spreuken toe te voegen!

De tegels zijn 15 x15 cm en zijn gemaakt van echt keramiek. Ze worden full colour bedrukt waardoor alle kleuren van jouw foto of ontwerp mooi uitkomen. Het tegeltje is optioneel met een tegelhanger om het tegeltje aan de muur te bevestigen.

Laat je creativiteit los en maak je eigen tegeltjeswijsheid!

Tegeltjeswijsheid maken Bekijk het assortiment

2021 = 21% korting op geselecteerde producten! Lees meer

Bekijk de tegeltjes

Actie Maak een tegeltje Vaderdag!
vanaf € 7,99 nu € 6,31

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform