wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Tegeltjeswijsheid maken

Oost west, thuis best! Dit is wel de meest voorkomende tegeltjeswijsheid en iedereen kent hem. Maak daarom een eigen tegeltjes met jouw zelfverzonnen wijsheid erop gedrukt.

Tegeltje, tegeltje aan de wand

Je hebt ongetwijfeld wel eens een tegeltje met een leuke uitspraak zien hangen. Hang je tegeltje met een mooie spreuk in de kamer zodat iedereen deze kan zijn. Het is hartstikke leuk om een oer Hollands tegeltje met een leuke tegeltjeswijsheid cadeau te geven, maar natuurlijk kun je ook gewoon een tegeltje voor jezelf maken! Het is mogelijk om verschillende soorten tegeltjes te maken, denk hierbij aan geboortetegeltjes, trouwtegeltjes of het maken van een tegeltje bij verhuizing naar een nieuwe woning.

Tegeltjeswijsheid in verschillende thema's

Heb je geen inspiratie? Gebruik dan een van de leuke thema’s voor je tegeltjeswijsheden. Zo hebben we bijvoorbeeld een Moederdag, Vaderdag, geboorte en trouw thema. Je hoeft alleen nog maar je foto’s of spreuken toe te voegen!

De tegels zijn 15 x15 cm en zijn gemaakt van echt keramiek. Ze worden full colour bedrukt waardoor alle kleuren van jouw foto of ontwerp mooi uitkomen. Je krijgt er gratis een handige tegelhanger bij om het tegeltje aan de muur te bevestigen.

Laat je creativiteit los en maak je eigen tegeltjeswijsheid!

Bekijk de tegeltjes

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek