actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Tegeltjeswijsheid maken

9,0

(18062 beoordelingen)

Je eigen tegeltje bedrukken

Oost west, thuis best! Dit is wel de meest voorkomende tegeltjeswijsheid en iedereen kent hem. Maak daarom een eigen tegeltje met jouw zelfverzonnen wijsheid erop gedrukt. Je kunt kiezen uit verschillende thema's om jouw tegeltje te bedrukken. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een foto op jouw tegeltje te bedrukken. Maak je tegeltje helemaal naar smaak via de online software van Fotofabriek!

Tegeltjeswijsheid maken

Tegeltje, tegeltje aan de wand

Je hebt ongetwijfeld wel eens een tegeltje met een leuke uitspraak zien hangen. Hang je tegeltje met een mooie spreuk in de kamer zodat iedereen deze kan zijn. Het is hartstikke leuk om een oer Hollands tegeltje met een leuke tegeltjeswijsheid cadeau te geven, maar natuurlijk kun je ook gewoon een tegeltje voor jezelf maken! Het is mogelijk om verschillende soorten tegeltjes te maken, denk hierbij aan geboortetegeltjes, trouwtegeltjes of het maken van een tegeltje bij verhuizing naar een nieuwe woning.

Een HD-tegel ontwerpen

Ben jij op zoek naar een echte blikvanger? Ga dan voor een tegeltje met HD afwerking. De HD tegel wordt op een glanzende tegel afgedrukt en heeft een hoge kleurintensiteit. Dit zorgt voor een superscherpe afdruk waardoor jouw wijsheid nog beter naar voren komt. 

Tegeltjeswijsheid in verschillende thema's

Heb je geen inspiratie? Gebruik dan een van de leuke thema’s voor je tegeltjeswijsheden. Zo hebben we bijvoorbeeld een Moederdag, Vaderdag, geboorte en trouw thema. Je hoeft alleen nog maar je foto’s of spreuken toe te voegen!

De tegels zijn 15 x15 cm en zijn gemaakt van echt keramiek. Onze HD tegeltjes (ook echt keramiek) zijn iets groter met 15,23 cm x 15,23 cm. Ze worden full colour bedrukt waardoor alle kleuren van jouw foto of ontwerp mooi uitkomen. Het tegeltje is optioneel met een tegelhanger om het tegeltje aan de muur te bevestigen.

Laat je creativiteit los en maak je eigen tegeltjeswijsheid!

Tegels met foto

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...