actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Theezakje met kaart maken

9,0

(1422 beoordelingen)

Kaartje met theezakje
  • Met eigen foto's en tekst
  • Keuze uit wisselend theeassortiment
  • Per stuk verkrijgbaar
  • 14 x 14 cm

Iemand verrassen met een unieke kaart? Onze kaarten met theezakjes zijn hier uiterst geschikt voor. Een origineel cadeau voor het maken van een afspraak voor het samen drinken van een kopje thee of om iemand tijdens een griepje een hart onder de riem te steken!

Ontwerp direct jouw kaart

Origineel en uniek cadeau

Wil je geen standaard kaartje versturen naar die ene collega, vriend of familielid? Of ga je binnenkort bij iemand langs waar je samen een kopje thee mee wilt drinken en diegene ook nog eens op unieke wijze wilt verrassen? Dan is de kaart met theezakje een origineel cadeau. Door je eigen ontwerp te maken zal niemand anders dezelfde kaart ontvangen. Maak het theezakje met de kaart extra persoonlijk door er foto’s van jullie samen op te plaatsen en laat diegene genieten van die prachtige herinnering.

Wanneer een dierbare van je ziek thuis zit is de kaart met theezakje op de voorkant ook uiterst geschikt. Thee kan een zeer goeie werking hebben op de gezondheid, maar kan ook een verzachtend effect op de keel hebben. Hierdoor kun je zelfs op afstand al iemand een beetje beter laten voelen, al is het alleen al door met de kaart en het theezakje een glimlach op zijn/haar gezicht te toveren!

Theezakje met Kaart ontwerpen

Theesmaken en specificaties

Door een wisselend assortiment in theesmaken zal er altijd de juiste smaak voor een dierbare tussen zitten. Tijdens het afronden van de bestelling kan je bij de kassa kiezen uit verschillende theesoorten. De gekozen soort zal vervolgens in de voorkant van de kaart gestoken worden.

Doordat wij onze productie in eigen huis hebben kunnen wij de kaart met theezakje in het formaat 14 x 14 cm al binnen 24 uur bedrukken en verzenden, waardoor jij in bijna alle gevallen het theezakje met de kaart binnen 1 werkdag in huis hebt. Wil je de kaart niet thuis ontvangen maar direct laten verzenden naar je dierbaren? Geen probleem! Vul het verzendadres in tijdens het bestellen en wij zorgen dat jouw ontworpen kaart met theezakje bij diegene wordt bezorgd.

Theezakje met kaartje

Opties ontwerpen

Door de kaart met het theezakje in de Online Editor te ontwerpen kun je gebruik maken van je eigen creativiteit of kiezen uit een van onze ingestelde ontwerpen. Ook kun je, door te combineren, zowel een standaard ontwerp als jouw eigen ideeën gebruiken om de mooiste kaart te ontwerpen. Kies een ontwerp of begin met een blanco instelling en voeg vervolgens je eigen tekst, foto’s en of decoraties toe. Met een ruime keuze in cliparts, vormen, fonts en indelingen kan je de kaart met het theezakje helemaal naar wens ontwerpen. Zo is de kaart altijd wel voor iemand geschikt en is het cadeautje nóg unieker.

Kaartje met thee

Hoe maak je de kaart met theezakje?

Een theezakje met kaart ontwerpen kan gemakkelijk en snel via onze Online Editor. Door de volgende stappen te volgen zal jouw kaartje met theezakje binnen no-time klaar zijn:

1. Open de Online Editor

2. Ontwerp de kaart met het theezakje

3. Bestel het product en je ontvangt deze zo snel mogelijk

Theekaartjes

Bekijk theezakje met kaart

Bekijk de productinformatie

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...