• trouwalbum maken

Trouwalbum maken van topkwaliteit

  • altijd zonder barcode
  • Tot 120 pagina's
  • Leren of linnen rug

Je trouwdag is een onvergetelijke dag. De fotoreportage, het gemeentehuis, het bruidsboeket, het feest, de trouwjurk en natuurlijk de ringen; ze maken samen de mooiste dag van je leven. Er is dan ook niets mooiers om deze bijzondere momenten opnieuw te beleven, wanneer je maar wilt. Een mooi trouwalbum maken kan bij Fotofabriek!

Zelf een trouwalbum maken

Je hoeft geen trouwalbum laten maken, want met bij Fotofabriek kun je heel eenvoudig en professioneel zelf je trouwalbum maken. Een trouwalbum maken kan heel eenvoudig bij Fotofabriek. Kies de mooiste foto’s van iedereen die op jullie bruiloft aanwezig was, om je trouwalbum een extra persoonlijk tintje te geven. Het ontwerpen van een album biedt veel mogelijkheden.

Kies voor de vele formaten trouwalbums waaronder staande, liggende en vierkante albums die Fotofabriek aanbiedt. Je kunt een trouwalbum maken met een hardcover, softcover of een spiraalbinding. Of kies voor de exclusieve huwelijksboeken met een linnen rug of leren omslag. 

trouwalbum maken

Exclusieve trouwalbums

Wil je een trouwalbum maken waarbij je zelf het kleur linnen kunt bepalen? Dat kan, maar je kunt ook een album maken met leren omslag. Dit professionele trouwalbum is voorzien van extra zwaar papier en is opengeslagen maar liefst 80 cm breed. Hierdoor kun je heel veel foto's van je trouwdag er in kwijt. De exclusieve albums zijn voorzien van doorlopende pagina's, waardoor je trouwfoto's nog beter tot hun recht komen. Wil je dat je album nog langer mooi blijft? Kies dan voor een luxe bewaardoos. 

trouwalbum maken
Maak nu je eigen trouwalbum

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk onze trouwalbums

Soorten papier

Laat je huwelijksfoto’s bedrukken op Premium Satin papier. Dit kwalitatief hoogwaardige papier zorgt voor een extra mooie uitstraling. Wil je meer glans? Dat kan! Je kunt een trouwalbum maken dat voorzien is van een hoogglans afwerking. Verder kun je een album maken met lay-flat binding. Hierdoor gaan er geen details van de trouwfoto’s verloren, omdat de pagina’s helemaal open vallen. Of kies voor één van de vele andere papiersoorten. Verder biedt Fotofabriek de mogelijkheid om het album uit te breiden tot 200 pagina’s.  

Maak nu een trouwalbum dat levenslang mee gaat, zodat je met veel plezier kunt terugkijken op deze bijzondere dag!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!