actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Trouwalbum maken van topkwaliteit

9,0

(26199 beoordelingen)

trouwalbum maken
  • Altijd zonder barcode
  • Tot 120 pagina's
  • Leren of linnen rug

Je trouwdag is een onvergetelijke dag. De fotoreportage, het gemeentehuis, het bruidsboeket, het feest, de trouwjurk en natuurlijk de ringen; ze maken samen de mooiste dag van je leven. Er is dan ook niets mooiers om deze bijzondere momenten opnieuw te beleven, wanneer je maar wilt. Een mooi trouwalbum maken kan bij Fotofabriek!

Maak nu je eigen trouwalbum

Zelf een trouwalbum maken

Je hoeft geen trouwalbum te laten maken, want bij Fotofabriek kun je heel eenvoudig en professioneel zelf je trouwalbum maken. Een trouwalbum maken kan heel eenvoudig bij Fotofabriek. Kies de mooiste foto’s van iedereen die op jullie bruiloft aanwezig was om je trouwalbum een extra persoonlijk tintje te geven. Het ontwerpen van een album biedt veel mogelijkheden.

Kies voor de vele formaten trouwalbums waaronder staande, liggende en vierkante albums die Fotofabriek aanbiedt. Je kunt een trouwalbum maken met een hardcover, softcover of een spiraalbinding. Of kies voor de exclusieve huwelijksboeken met een linnen rug of leren omslag. 

Trouwalbum maken
trouwalbum maken

Exclusieve trouwalbums

Wil je een trouwalbum maken waarbij je zelf het kleur linnen kunt bepalen? Dat kan, maar je kunt ook een album maken met leren omslag. Dit professionele trouwalbum is voorzien van extra zwaar papier en is opengeslagen maar liefst 80 cm breed. Hierdoor kun je heel veel foto's van je trouwdag er in kwijt. De exclusieve albums zijn voorzien van doorlopende pagina's, waardoor je trouwfoto's nog beter tot hun recht komen. Wil je dat je album nog langer mooi blijft? Kies dan voor een luxe bewaardoos. 

Trouwalbum maken
trouwalbum maken

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Soorten papier

Laat je huwelijksfoto’s bedrukken op Premium Mat papier. Dit kwalitatief hoogwaardige papier zorgt voor een extra mooie uitstraling. Wil je meer glans? Dat kan! Je kunt een trouwalbum maken dat voorzien is van een hoogglans afwerking. Daarnaast kan je kiezen voor één van de vele andere papiersoorten. Verder biedt Fotofabriek de mogelijkheid om het album uit te breiden tot 200 pagina’s.  

Maak nu een trouwalbum dat levenslang mee gaat, zodat je met veel plezier kunt terugkijken op deze bijzondere dag!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...