actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Trouwalbum / Trouwboek - voorbeelden & thema's

9,0

(26069 beoordelingen)

Misschien wel een van de mooiste gebeurtenissen van je leven, je bent getrouwd! Zorg dat je dit altijd kan blijven herinneren en vereeuwig je trouwfoto’s in een trouwboek.

Heb je moeite met het samenstellen van een trouwboek? Wij helpen je een stukje op weg met het maken van jouw unieke trouwalbum. We hebben voor jou een aantal voorbeelden en kant-en-klare thema’s op een rijtje gezet die jij kan gebruiken. Kies het juiste formaat en thema, en begin direct met het ontwerpen van jouw trouwalbum in de Online Editor. Voeg jouw unieke trouwfoto’s toe en leuke teksten die de foto’s beschrijven. Zo kun je eenvoudig en op een leuke manier jouw eigen trouwboek maken.

Hieronder zijn voorbeelden en thema’s uiteengezet voor het maken van jouw trouwalbum. Kies het thema wat het best bij jou past en start direct met het ontwerpen van jouw boek.
 

Ervaring van klanten

Trouwboeken assortiment

Je kunt bij Fotofabriek kiezen uit verschillende soorten formaten en afwerkingen van jouw trouwboek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende formaten:

  • A4 staand of liggend
  • A5 staand of liggend
  • 30x30 vierkant
  • 21x21 vierkant
  • 14x14 vierkant
  • 29x35 staand of liggend

Daarnaast kun je als afwerking kiezen voor een hardcoversoftcovervlakliggend of spiraalbinding. Je kunt zelfs je trouwboek uitbreiden tot wel 200 pagina’s. Als je nog langer plezier wil hebben van je trouwboek, dan kun je kiezen voor een luxe bewaardoos. Hier kun je je trouwboek in bewaren en zo gaat het boek langer mee!
 

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...