wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Trouwkaarten bestellen

Je bruiloft is natuurlijk een van de meest bijzondere momenten van je leven. Natuurlijk horen er bij deze speciale gelegenheid ook trouwkaarten die iedereen het goede nieuws brengen. Wil je unieke of originele trouwkaarten bestellen, kies dan voor de trouwkaarten van Fotofabriek.  

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Unieke trouwkaarten mogen natuurlijk niet ontbreken als je gaat trouwen. Bij Fotofabriek kan er zowel gekozen worden voor staande, liggende als vierkante trouwkaarten. Er is dus voor elk ontwerp wel een geschikte trouwkaart te vinden  die bij jullie als bruidspaar past.  

Je eigen trouwkaarten bestellen en ontwerpen

Trouwkaarten bestellen kan heel gemakkelijk bij Fotofabriek. Kies voor een leuke foto van jullie waardoor de kaart extra persoonlijk wordt. Verder kan je unieke teksten en extra sjablonen aan de kaart toevoegen. Er zijn verschillende formaten trouwkaarten te bestellen. Kies voor een trouwkaart op A6, of A5 formaat, of ontwerp een vierkante trouwkaart. De trouwkaarten worden geleverd in sets van 8 of 9 trouwkaarten. 

Bekijk onze trouwkaarten

Verschillende soorten papier

Bij het bestellen van een trouwkaart kun je kiezen uit verschillende papiersoorten. De kaarten worden standaard gedrukt op zijdeglans, maar voor een kleine meerprijs kun je trouwkaarten bestellen die gedrukt zijn op natuurwit of UV hoogglans. 

Wil je weten hoe je trouwkaart eruit komt te zien? Vraag dan een proefdruk om je trouwkaart thuis te bekijken.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek