actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Tuincanvas maken

9,0

(17537 beoordelingen)

Tuinposters
  • UV- en waterbestendig
  • Hoge kleurechtheid
  • Kies uit diverse ophangsystemen
  • 100% kwaliteitsgarantie

Begin met ontwerpen

Tuincanvas met eigen ontwerp en foto

Een tuincanvas is ideaal voor jou als je jouw tuin wilt voorzien van een mooie foto. Denk bijvoorbeeld eens na over een mooi zandstrand of een zonsondergang. Met het tuincanvas kan je de zomer het hele jaar in je tuin halen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, hoe jij je tuincanvas maakt is helemaal zelf te bepalen met je eigen creativiteit. Het tuincanvas ontwerp je namelijk helemaal zelf met je eigen foto in de Online Editor van Fotofabriek.

Het grote voordeel aan een tuincanvas (dat ook wel tuinposter wordt genoemd) is dat het erg veelzijdig is. Je kunt tuincanvassen bijvoorbeeld gebruiken om andere sferen in je tuin te halen. Natuurlijk kun je een tuincanvas perfect gebruiken om een schutting aan te kleden. Denk echter ook eens aan de mogelijkheid om je tuin een stuk groter te laten lijken dan dat hij echt is.

tuinposter standaard

Canvas van superkwaliteit

Canvas in de tuin heeft het voordeel dat het waterbestendig is en je het canvas voor buiten dus het hele jaar kan laten hangen. Een tuincanvas dat je bij Fotofabriek maakt is UV-bestendig waardoor de kleur jarenlang hetzelfde blijft.

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Afwerkingsmogelijkheden

Nadat je klaar bent met het maken van je tuincanvas heb je de mogelijkheid om je tuincanvas op vele verschillende manieren af te werken. Kies bijvoorbeeld voor metalen ringen in de rand, zodat het canvas gemakkelijk strak te trekken is. Deze ringen zijn naar wens ook te vervangen door transparante plastic ringen en zeilklemmen. Hierdoor valt het ophangsysteem van jouw tuincanvas minder op waardoor jouw doek beter tot zijn recht komt.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...