wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Tuindoek maken met eigen foto’s

Zorg voor wat meer sfeer in je tuin met foto's van die mooie zomer herinneringen. Je eigen foto's gebruiken om meer sfeer in je tuin te brengen. Dat klink leuk toch? Bij Fotofabriek kun je nu heel makkelijk en voordelig je eigen tuindoek maken!

Hierbij kun je gebruik maken van onze tuindoek indelingen of je kunt de indeling helemaal zelf bedenken! Voeg je eigen teksten en foto's om je tuindoek te maken naar eigen smaak. Ga ook een tuindoek maken met je eigen foto's.

Deze canvas voor buiten worden gedrukt op stevig zeildoek dat bisonyldoek. Hierdoor heeft je zelfgemaakte buitencanvas  een hoge kleurechtheid en is deze uiteraard UV- en waterbestendig.

Bekijk onze tuindoeken

Goedkoop tuindoeken maken met korting

Wil je meer tuindoeken maken? Bijvoorbeeld ook als verjaardagscadeau of housewarming cadeau? Dan kun je bij Fotofabriek je tuindoek maken met korting! Wanneer jij meer dan 1 tuindoek maken gaat krijg je al korting! Die tuindoek aanbieding kan oplopen tot wel 30%! Dus denk niet alleen aan je eigen tuin, maar ook aan die van je vrienden of familie. Maak meteen je tuindoek goedkoop en pak die korting!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek