actie
20% korting op alle wanddecoratie

Tuinschilderij maken

Ben je ook zo uitgekeken op die kale muur of schutting in je tuin? Dan is het tijd om je eigen tuinschilderij te maken! Bij ons kan je namelijk heel gemakkelijk van je eigen foto een prachtig tuinschilderij laten maken. Door dit buitenschilderij geef je je tuin een gezellige en persoonlijke uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie landschapfoto, of een foto van bloeiende bloemen. Zo creëer je ook in de wintermaanden een zomerse sfeer in je tuin!

Wij drukken het tuinschilderij op stevig zeildoek en voorzien het buitenschilderij van stevige metalen ringen. Je kunt ook voor een schilderij kiezen met transparante ringen of zeilklemmen. Het is ook mogelijk om een tuinschilderij te laten maken zonder ringen of klemmen.

De voordelen op een rij

  • Onze tuinschilderijen hebben een zeer hoge kleurechtheid en zijn UV- en waterbestendig
  • Maak van je foto een prachtig buitenschilderij voor in de tuin en geef je tuin sfeer!
  • Ook mogelijk om met zeilklemmen of zonder ringen te bestellen

Begin vandaag nog met het maken van je eigen tuinschilderij. Dit kun je gemakkelijk doen via onze Online Editor, je eigen tuinschilderij heb je binnen enkele dagen in huis!

Het assortiment

Actie  Foto Op Tuinposter
vanaf € 19,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!