actie
20% korting op alle wanddecoratie
Uitnodigingskaart maken

Uitnodigingskaart maken

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Uitnodigingskaart maken van topkwaliteit

Uitnodigingskaart maken met jouw mooiste foto’s, zorgt ervoor dat je uitnodiging nog persoonlijker wordt! Je hebt de keuze uit diverse formaten uitnodigingskaarten. De dubbelgevouwen uitnodigingskaarten bestaan uit een set van 9 kaarten, hier zijn ook 9 enveloppen bij inbegrepen. De enkelzijdige uitnodigingskaart hebben 8 kaarten per set.

De uitnodigingskaarten worden gemaakt op 260 grams sulfaatpapier. Verder kun je er optioneel voor kiezen om de uitnodigingskaart af te werken met extra hoogglans.

Je kunt de uitnodigingskaart maken als wenskaart in onze uitgebreide Online Editor, hierbij heb je tevens de mogelijkheid om een proefdruk te bestellen. Mocht je via je eigen opmaaksoftware een uitnodigingskaart maken, dan kun je de pdf uploaden via de PDF Uploader.

 

Bekijk alle kaartformaten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!