wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Uitnodigingskaart maken

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Uitnodigingskaart maken van topkwaliteit

Uitnodigingskaart maken met jouw mooiste foto’s, zorgt ervoor dat je uitnodiging nog persoonlijker wordt! Je hebt de keuze uit diverse formaten uitnodigingskaarten. De dubbelgevouwen uitnodigingskaarten bestaan uit een set van 9 kaarten, hier zijn ook 9 enveloppen bij inbegrepen. De enkelzijdige uitnodigingskaart hebben 8 kaarten per set.

De uitnodigingskaarten worden gemaakt op 260 grams sulfaatpapier. Verder kun je er optioneel voor kiezen om de uitnodigingskaart af te werken met extra hoogglans.

Je kunt de uitnodigingskaart maken als wenskaart in onze uitgebreide gratis software, hierbij heb je tevens de mogelijkheid om een proefdruk te bestellen. Ook kun je er voor kiezen om via de Online Editor je uitnodigingskaart te ontwerpen. Mocht je via je eigen opmaaksoftware een uitnodigingskaart maken, dan kun je de pdf uploaden via de PDF Uploader.

 

Bekijk alle kaartformaten

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek