wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Maak jouw uitnodigingskaarten bij Fotofabriek

Uitnodigingskaart maken van de beste kwaliteit

Uitnodigingskaarten nodig? Bestel ze bij Fotofabriek. Je eigen uitnodigingskaarten maken en ze bedrukt zoals jij het wilt. Maak een dubbelgevouwen kaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige kaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Je zelfgemaakte kaarten worden gedrukt op 260 grams sulfaatpapier, met als optie een hoogglans afwerking. Maak je eigen tekst- en foto-ontwerp op de voor- en achterzijde van je kaart. De dubbele kaarten sets bevatten 9 kaarten en worden met enveloppen geleverd. De enkele kaarten hebben 8 kaarten per set.

Je kunt de kaarten maken in de uitgebreide gratis software of de makkelijke online editor. Als je de kaarten gaat maken in de software heb je verschillende sjablonen tot je beschikking en kun je ook een proefdruk bestellen. 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Bekijk alle kaartformaten

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek