actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Uitnodigingskaarten voorbeelden & thema's

  • Kant-en-klare thema’s
  • Eigen foto's en teksten
  • Per setje van 8
  • Direct versturen naar vrienden en familie

Ben je op zoek naar leuke uitnodigingskaartjes en ontbreekt bij jouw de inspiratie hiervoor? Bij Fotofabriek helpen wij je graag op weg. Op deze pagina hebben wij de leukste thema’s voor de uitnodigingskaartjes voor je klaar staan. Of je nou uitnodigingskaartjes nodig hebt voor een verjaardag of een bijzonder jubileum, bij Fotofabriek ben je altijd op de juiste plek! Naast dat je de keuze hebt uit leuke thema’s, is het mogelijk deze helemaal naar eigen smaak in te delen door eigen tekst en foto’s toe te voegen.

Hoe kan ik een uitnodigingskaart maken?

Via onze Online Editor kun je je eigen uitnodigingskaarten maken voor elke gelegenheid. Kies uit kant-en-klare thema’s en start direct met ontwerpen:

1.    Kies uit de onderstaande thema’s voor je uitnodigingskaarten
2.    Er opent nu een nieuw scherm waar je je kaarten kunt ontwerpen
3.    Upload hierin je eigen foto’s en voeg een persoonlijke tekst toe
4.    Klaar? Rond je bestelling af!

Mogelijkheden uitnodigingskaarten maken

Na het kiezen van een thema voor de uitnodigingskaarten kan je deze personaliseren voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan een 50e verjaardag, een 21-diner of juist voor een bruiloft. Heb je de kaarten helemaal naar wens gemaakt in de Online Editor? Kies vervolgens of je de kaarten thuis wil laten bezorgen of juist gelijk naar degene waar de uitnodiging voor is! 

Zijn de bovenstaande thema’s niks voor jou? Het is ook mogelijk uitnodigingskaarten te maken zonder thema, zodat je volledig zelf bepaald hoe het eruit komt te zien. Klik op ‘’Uitnodigingskaarten’’ voor meer informatie. 
 

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...