actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Vaderdag mokken - voorbeelden & thema's

Als je een cadeautje voor Vaderdagdag zoekt dan kan het soms best lastig zijn. Maar niet getreurd! Wij hebben de leukste, grappigste, mooiste en meest geschikte vaderdagmokken designs voor je op een rij gezet zodat je binnen no-time een uniek vaderdagcadeautje kunt maken.
Klik op een van de onderstaande thema/designs en je kunt direct beginnen met het ontwerpen van de vaderdagmok. Tijdens het ontwerpen kun je namelijk je eigen foto's en teksten toevoegen. Op deze manier kun je een heel persoonlijke vaderdagcadeau maken, die absoluut gewaardeerd zal worden. Een mok kun je immers dagelijks gebruiken en daarom zijn deze mokken een herinnering waar je vader nog vele jaren plezier van kan hebben.

Verschillende fotomokken

Bij Fotofabriek kun je kiezen uit verschillende soorten en formaten fotomokken. Het kleinste formaat wordt de koffiemok genoemd en is ideaal voor klein bakje koffie (177 ml). Het meeste bekende formaat mok is een slag groter dan de koffiemok (330 ml) en kun je tevens in een aantal kleuren bestellen. Wil je nog een grotere uitvoering? Kies dan voor de megamok! Hier kan maar liefst 443 ml liter in gegoten worden. Tenslotte is de magische mok een hartstikke leuke uitvoering die zeer geschikt is om als vaderdagcadeau te geven. Deze mok heeft ook een inhoud van 330 ml, maar zodra je er een warme drank inschenkt wordt de foto op de mok pas zichtbaar. Een waar magisch effect!

Alle mokken zijn gemaakt van echt keramiek en daarbij ook geschikt voor de vaatwasser. Alle mokken met eigen foto worden binnen 24 uur gedrukt en verstuurd, dus zelfs als je op het laatste moment nog een uniek en leuk cadeautje zoekt voor Vaderdag dan is een vaderdagmok een uitstekende keuze.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...