actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Vaderdagcadeau

9,0

(26187 beoordelingen)

Vaderdag cadeaus maken
 • De leukste cadeaus voor Vaderdag
 • Speciaal geselecteerd voor papa's 💙
 • Uniek, origineel en persoonlijk
 • Eenvoudig online ontwerpen
 • Snelste levering van Nederland

Vaderdag is de dag om je vader in het zonnetje te zetten met een origineel cadeau! Ben jij nog op zoek naar een uniek en persoonlijk vaderdagcadeautje? Bij Fotofabriek kun je eenvoudig en snel je eigen vaderdagcadeautjes maken en bestellen. 

Maak een vaderdagcadeau Bekijk het assortiment

Een persoonlijk cadeau voor Vaderdag!

Ook dit jaar zetten we tijdens Vaderdag alle papa's in de spotlight! Of het nou je vader, opa, broer, stiefvader, vriend, schoonvader of buurman is, iedereen moet in het zonnetje gezet worden met een leuk en persoonlijk cadeau! 

Wil jij hem laten weten dat je altijd voor hem klaarstaat of dat je megaveel van hem houdt? Geef hem dan een uniek en persoonlijk cadeau dat je zelf hebt ontworpen. Dat is toch veel leuker dan een standaard cadeau? 

Een origineel cadeau kopen kan ingewikkeld zijn en daarom hebben wij een aantal Vaderdag cadeautips opgesomd om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Kies één van de producten uit ons assortiment en voeg je eigen foto's en teksten toe om er een persoonlijke draai aan te geven. 

 • Hoodie met naam, voor de man die altijd op avontuur is! 
 • Bierkist met opdruk, voor de man die een lekker biertje lust! 
 • Snijplank met logo, voor de man die uren in de keuken staat! 
 • Tony's Chocolonely, voor de man die van zoetigheid houdt! 
 • Fotopuzzel, voor de man die graag spelletjes speelt!
 • Mok met foto, voor de man die koffie leut! 
Vaderdag cadeau maken

Een goedkoop vaderdagcadeau

Wil jij op Vaderdag iemand verrassen met een klein cadeautje? Ook voor kleine budgetten hebben wij personaliseerbare cadeaus in het assortiment. Maak bijvoorbeeld een vaderdagkaart met eigen foto's voor een paar euro of geef een chocoladecadeau voor nog geen tien euro. 

Ontwerp een cadeau voor de vader die alles heeft

Heb jij zo'n vader die alles al heeft wat zijn hartje begeerd? Een origineel vaderdagcadeau geven kan dan ingewikkeld zijn. Maar niet met de cadeaus van Fotofabriek. Omdat de producten uit onze shop gepersonaliseerd zijn met jouw eigen foto's en teksten weet je zeker dat hij dit cadeau nog niet heeft! Wat dacht je van een bierglas met zijn naam erop gegraveerd of een snijplank met een leuke boodschap. 

Een cadeau voor zijn allereerst Vaderdag

Is hij afgelopen jaar vader geworden en viert hij dit jaar zijn eerste Vaderdag? Groot gelijk dat je hem extra in het zonnetje wilt zetten. Ontwerp een gepersonaliseerd vaderdagcadeau zoals een foto van het jonge gezin in lijst of een babyboekje met de herinneringen van afgelopen maanden. 

Bestel een vaderdagcadeau online

Voor het beste vaderdagcadeau hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Open de Online Editor van Fotofabriek en maak een uniek cadeautje voor Vaderdag eenvoudig en snel vanaf je computer, tablet of smartphone. 

Last-minute een vaderdagcadeau bestellen

Vaderdag vergeten? Geen stress, ook een gepersonaliseerd cadeau kun je nog snel bestellen. Open de Online Editor en maak jouw vaderdagcadeau. Check de actuele levertijden om te zien wanneer het cadeau geleverd kan worden. 

Een vaderdagcadeau bij de ontvanger laten leveren

Geen tijd om langs te gaan om het vaderdagcadeau te geven? Ook dat is geen probleem! Alle producten kunnen namelijk rechtstreeks geleverd worden bij de ontvanger. Ontwerp jouw cadeautje voor Vaderdag en stuur het op naar diegene die jij wilt verrassen. Bestellingen van Fotofabriek worden altijd geleverd zonder pakbon waar prijzen opstaan.

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...