actie
22% korting op wanddecoraties, kalenders & agenda's
Vaderdag

Vaderdag cadeau maken met eigen foto's

8,7 (76180 beoordelingen)

Vaderdag is de dag om je vader extra te verwennen. Ben jij nog op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeautje? Bij Fotofabriek kun je de meest leuke en unieke vaderdagcadeautjes maken. Zet je vader in het zonnetje door hem te verrassen met een persoonlijk cadeau!

Een persoonlijk vaderdagcadeautje

Verzamel alle foto’s van jou en je vader en maak een leuk fotoboek. Een fotoboek is een cadeau waar je nog jarenlang plezier van hebt en waarbij je terug kan denken aan al die leuke herinneringen. Een kalender met leuke foto’s van jou en je vader is een mooi cadeau voor bijvoorbeeld op z’n werk. Is je vader een echte sportfanaat? Gebruik dan foto’s van zijn favoriete sport voor de kalender. Heeft jouw vader een pakkende kreet, spreuk of een levensmotto? Maak dan een Delftsblauw tegeltje van echt keramiek. Je kunt hier zijn spreuk op zetten, maar om het nog persoonlijker te maken is het leuk om foto’s van jullie hier op te zetten. Of maak een foto op een van de andere soorten wanddecoraties. Ontwerp jouw cadeau in onze Online Editor.

Twijfel je tussen al deze leuke cadeautjes? Geen probleem! Bij Fotofabriek is het mogelijk om een waardebon te kopen, zodat je vader zelf een leuk cadeautje kan uitzoeken. De cadeaubon is te besteden op alle fotoproducten.

Bezorg je vader een onvergetelijke Vaderdag met een uniek en persoonlijk cadeau!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform