wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Een uniek vaderdagcadeau maken

Vaderdag is de dag om je vader extra te verwennen. Ben jij nog opzoek naar een uniek en persoonlijk cadeautje? Bij Fotofabriek kun je de meest leuke en unieke vaderdagcadeautjes maken. Zet je vader in het zonnetje door hem te verrassen met een persoonlijk cadeau!

Een persoonlijk vaderdagcadeautje

Verzamel alle foto’s van jou en je vader en maak een leuk fotoboek. Een fotoboek is een cadeau waar je nog jarenlang plezier van hebt en waarbij je terug kan denken aan al die leuke herinneringen. Een kalender met leuke foto’s van jou en je vader is een mooi cadeau voor bijvoorbeeld op z’n werk. Is je vader een echte sportfanaat? Gebruik dan foto’s van zijn favoriete sport voor de kalender. Heeft jouw vader een pakkende kreet, spreuk of een levensmotto? Maak dan een Delftsblauw tegeltje van echt keramiek. Je kunt hier zijn spreuk op zetten, maar om het nog persoonlijker te maken is het leuk om foto’s van jullie hier op te zetten. Of maak een foto op een van de andere soorten wanddecoraties. 

Twijfel je tussen al deze leuke cadeautjes? Geen probleem! Bij Fotofabriek is het mogelijk om een waardebon te kopen, zodat je vader zelf een leuk cadeautje kan uitzoeken. De cadeaubon is te besteden op alle fotoproducten. 

Bezorg je vader een onvergetelijke Vaderdag met een uniek en persoonlijk cadeau!

Leuke vaderdagcadeaus

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek