actie
Jaarboekenactie: Hardcover A4 vanaf €12,99 + gratis verzending!

Vaderdagcadeaus - voorbeelden & thema's

Wij hebben een aantal van de leukste persoonlijke en unieke vaderdagcadeautjes voor je op een rij gezet. Daarbij hebben we per product ook gelijk de leukste, mooiste of grappigste thema's als voorbeeld geselecteerd, waarmee je in een paar stappen een geweldig vaderdagcadeautje kunt ontwerpen! Alle onderstaande fotocadeaus kun je namelijk volledig zelf personaliseren met eigen foto's en teksten. Wil je je vader of opa de aankomende Vaderdag eens flink verrassen? Begin dan direct, kies je favoriete product en klik op een van de voorbeelden om te starten.

Uniek cadeautje voor vaderdag

Voor vaderdag kun je bij Fotofabriek kiezen uit verschillende leuke producten. De bovenstaande producten zijn de populairste vaderdagcadeaus van dit moment en de voorbeelden hierboven laten goed zien wat je er mee kunt maken. De tegeltjes zijn hartstikke leuk om aan de muur te hangen of op een kast te zetten. Een mok is natuurlijk essentieel als jouw vader 's ochtends ook niet zonder een kop koffie kan. Een vaderdagmuismat met een leuke foto is leuk als je vader op kantoor (of thuis-)werkt. Houd je vader wel van een biertje? Verras hem dan met een bierkiest of eigen bierviltjes!
Kortom, er zijn vele voorbeelden te geven voor unieke vaderdagcadeaus, maar de meeste bijzondere en meest gewaardeerde zijn degene die je zelf maakt. Bij het afrekenen in de winkelwagen kun je er nog voor kiezen om je cadeautje te laten inpakken.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform