actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Vaderdagkaart

Vaderdagkaart

9,0

(15205 beoordelingen)

Hoe bedank je de meest speciale man uit je leven, degene die er altijd voor je is en waarmee je zo hard kunt lachen? Maak een persoonlijke kaart voor de allerliefste vader. Verras je vader, opa of schoonvader op Vaderdag met een persoonlijke vaderdagkaart van Fotofabriek!

Je vaderdagkaart zelf ontwerpen

Bezorg je vader de ultieme verrassing met een vaderdagkaartje van Fotofabriek. Maak je kaart extra persoonlijk door de leukste foto’s toe te voegen. Heeft je vader een stoere hobby of is hij een echte sportfanaat? Pas hier je vaderdagkaart op aan door leuke foto’s te gebruiken. Natuurlijk kun je de vaderdagkaart nog persoonlijker maken door hilarische foto’s toe te voegen van jullie samen. Ook kun je sjablonen gebruiken en lieve Vaderdag gedichtjes toevoegen aan je vaderdagkaart.

Bij Fotofabriek vind je de mooiste vaderdagkaarten. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, namelijk staande, liggende en vierkante kaarten. Wil je je vader een onvergetelijke Vaderdag bezorgen? Verras hem dan met een unieke en persoonlijk kaart van A4 formaat en laat zien hoeveel hij voor jou betekent.

Wil je met spoed je vaderdagkaartje bestellen? Dat kan! Bestel je kaart voor 15:00 en deze wordt dezelfde dag nog verzonden!

Verras die beste man op Vaderdag met een persoonlijke vaderdagkaart!

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...