wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Vakantieboek maken van topkwaliteit

Bij Fotofabriek kun je zelf een vakantieboek maken. Dit zorgt ervoor dat je op een schitterende manier de foto's van je vakantie aan je familie, vrienden en kennissen kunt laten zien. Bij Fotofabriek kun je goedkoop een vakantieboek maken.

In ons assortiment hebben wij vele soorten fotoboeken die allemaal op professionele wijze gedrukt worden. Je kunt een vakantieboek met flexibele omslag maken, een handig vakantiealbum met spiraalbinding, een vakantieboek met een luxe harde kaft of een extra dik reisboek.

Je kunt bij het maken van je vakantiefotoboek kiezen of je deze met hoogglans papier of premium satin papier gedrukt wilt hebben. Zo zorg je ervoor dat je vakantieboek helemaal zo wordt als jij dat wilt. Alle papiersoorten van Fotofabriek zijn voorzien van een beschermlaag. Hierdoor blijven de foto’s langer goed en beschadigen ze minder snel. Ook kun je elk vakantieboek kun je gratis voorzien van foto’s en tekst op de omslag en rug. Met behulp van onze gratis software kun je eenvoudig je eigen vakantieboek ontwerpen.

Bekijk onze fotoboeken

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek