Valentijnscadeaus voor hem en haar

Zoek jij een valentijnscadeau voor jouw geliefde waarmee je echt laat zien hoeveel je van hem of haar houdt?

Bij Fotofabriek maak je het liefste kadootje voor Valentijn echt persoonlijk met foto's en tekst. Jullie Valentijnsdag krijgt zo een superromantisch tintje die nooit vergeten wordt.

Fotocadeau in de vorm van een hart

Hebben jullie een bijzondere belevenis meegemaakt? Laat het mooiste moment dan op karton drukken en maak het origineel door dit in de vorm van een hart te doen.

Dit unieke valentijnscadeau hang je dan ook nog eens makkelijk aan de muur, want een foto op karton is superlicht van gewicht.

Gepersonaliseerde Merci Chocolade

Valentijnsdag en chocolade gaan hand in hand. Verras jouw Valentijn daarom dan ook met Merci Chocolade en deze maak je persoonlijk met een foto op de wikkel.

Het lekkerste aan dit chocolade cadeautje? In een Merci doosje zitten verschillende soorten chocolade en wanneer de Merci Chocolade op is, dan is de wikkel met foto een blijvende herinnering.

Bedrukte wijnkist met foto

Een wijnkist bedrukken met een foto van jullie samen en een lieve boodschap is niet alleen een romantisch gebaar, maar met een flesje wijn ook nog eens een lekker gebaar.

Heb je een romantisch diner thuis gepland voor Valentijnsdag? Dan is dit het perfecte valentijnskado om te geven tijdens het diner. Lust jouw valentijn geen wijn? Dat is geen enkel probleem want je kunt de wijnkist ook zonder wijn bestellen.

Romantische cadeaus voor Valentijnsdag

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!