wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Valentijnsdag cadeautips

Valentijn, de dag dat de wereld rood en roze kleurt. De dag van de liefde, liefde voor je partner, ouders, kinderen en alle andere mensen die een speciaal plekje in jouw hart hebben. Wil jij die ene speciale persoon in jouw leven echt verrassen? Maak dan een valentijnscadeau met foto's van jullie samen bijvoorbeeld.

Wij geven je graag tips voor een origineel valentijnscadeau voor hem of haar.

Tip 3: Valentijnscadeau: Een foto voor aan de muur

Liefde heeft natuurlijk de vorm van een hart, waarom laat je dit dan ook niet zien in deze vorm? Druk een bijzondere foto voor jouw valentijn in een hartenvorm op karton. Wil je liever geen hartvorm? We hebben ook andere vormen zoals een ster en een zeshoek voor aan de muur. 

Tip 2: Valentijnscadeau: Unieke bedrukte wijnkist

Heb je een heerlijk etentje gepland voor jouw Valentijn? Daar drinken jullie natuurlijk wat lekkers bij. Bedruk een unieke houten wijnkist met een foto en tekst, vul deze met een heerlijke fles wijn of bubbels. Jouw valentijnscadeau is gegarandeerd een succes.

Tip 1 Valentijnscadeau: Romantisch fotoboek

Maken jullie graag foto's van alle dagjes uit en bijzondere momenten? Maak dan voor je geliefde een fotoboek in de vorm van een tijdlijn. Alles vanaf jullie eerste ontmoeting tot aan nu, hoe romantisch is dat? Is jouw valentijnscadeau niet voor je partner? Gebruik dan foto's van verjaardagen en alle andere mooie momenten. Sluit het fotoboek af met lieve woorden voor hem of haar.

Valentijnskaart

Valentijn zonder een kaart in de brievenbus voelt een beetje als een verjaardag zonder een zoete slagroomtaart. Maak daarom een bijzondere valentijnskaart, kies uit diverse formaten en maak de kaart compleet met een foto. Ben je niet heel goed met tekst? Misschien is er wel een mooie quote of stukje uit een songtekst wat hier heel goed van pas kan komen.

De leukste valentijnscadeau voor hem of haar

Originele goedkope valentijnscadeaus

Ben je op zoek naar een orginele maar betaalbare valentijnscadeau? Bekijk dan de onderstaande selectie van goedkope valentijnscadeaus die je bij Fotofabriek kunt bestellen.

Mini fotoboekje met spiraal

Een mini fotoalbum is een klein fotoalbum vanaf 24 pagina's die je kan vullen met foto's van jullie twee. Een mini fotoalbum maken is een van de goedkope valentijnscadeaus waarmee je in ieder geval een originele cadeau hebt als verrassing. Ook leuk om te combineren met een uitnodiging voor een weekendje weg door de uitnodiging op de laatste pagina te plaatsen!

Bekijk het overzicht van fotoboekjes via fotofabriek.

Canvas

Een ander leuk valentijnscadeau voor aan de muur is een canvas gemaakt van 100% katoen. Met een hoge kleurechtheid en UV-/waterbestendig kun je een op deze manier mooi valentijnscadeau maken voor je vriend of vriendin.

Vanaf 14,99 kun een canvas maken en dit is natuurlijk een uniek valentijnscadeau om op te hangen!

Verjaardagskalender

Nooit meer verjaardagen vergeten met een foto verjaardagskalender! Je kan ook alvast de belangrijkste dagen invullen, zoals de dagen waarop jullie elkaar hebben leren kennen of bijvoorbeeld een verlovings-/trouwdag.

Bij elke maand kun je eigen foto's toevoegen zodat je bij de wintermaanden romantische sneeuwfoto's kan gebruiken en bij de zomermaanden foto's van de onvergetelijk vakantie.

Foto cadeaubon

Als je graag je vriend of vriendin een creatief valentijnscadeau wil doen dan kun je ook gewoon een fotofabriek cadeaubon geven waarmee hij of zij zelf een product kan maken. Je kan wel zelf een foto en tekst nog toevoegen!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek