actie
Fotoboek Hardcover A4 voor maar € 9,99!
Verhuiskaart maken

Verhuiskaart maken

Verhuiskaart maken met foto’s van je nieuwe huis. Maak een dubbelgevouwen kaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige kaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Het is veel leuker om zelf je verhuiskaart te maken. Zet bijvoorbeeld bij de dubbele verhuiskaarten het nieuwe huis op de buitenkant en het nieuwe interieur aan de binnenkant. Verhuis je samen? Maak dan een leuke verhuiskaart dat jullie gaan samen wonen. Je zelfgemaakte verhuiskaart maken we op 260 grams sulfaatpapier, optioneel met extra hoogglans. Maak je een dubbele kaarten set, dan zijn 9 kaarten en 9 enveloppen inbegrepen. De enkele kaarten sets hebben 8 kaarten per set

Je kunt de verhuiskaart maken als wenskaart in onze professionele gratis software of in onze simpele online editor. Als je de verhuiskaart gaat maken in onze software kun je een proefdruk bestellen. 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Bekijk onze verhuiskaarten

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform