actie
20% korting op alle wanddecoratie
Verhuiskaart maken

Verhuiskaart maken

Verhuiskaart maken met foto’s van je nieuwe huis. Maak een dubbelgevouwen kaart van 14 x 14 cm of een enkelzijdige kaart van 10 x 15 cm welke je aan beide kanten bedrukt. Het is veel leuker om zelf je verhuiskaart te maken. Zet bijvoorbeeld bij de dubbele verhuiskaarten het nieuwe huis op de buitenkant en het nieuwe interieur aan de binnenkant. Verhuis je samen? Maak dan een leuke verhuiskaart dat jullie gaan samen wonen. Je zelfgemaakte verhuiskaart maken we op 260 grams sulfaatpapier, optioneel met extra hoogglans. Maak je een dubbele kaarten set, dan zijn 9 kaarten en 9 enveloppen inbegrepen. De enkele kaarten sets hebben 8 kaarten per set

Je kunt de verhuiskaart maken als wenskaart in onze professionele gratis software of in onze simpele online editor. Als je de verhuiskaart gaat maken in onze software kun je een proefdruk bestellen. 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Bekijk onze verhuiskaarten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!