actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Verhuiskaarten voorbeelden & thema's

Laat je vrienden en familie op een unieke manier weten dat je bent verhuisd met deze unieke zelfgemaakte verhuiskaarten!

We hebben alvast een aantal ontwerpen voor je klaargezet. Ga aan de slag met één van de onderstaande ontwerpen of maak een volledig zelfgemaakte verhuiskaart. Klik op de een van de ontworpen verhuiskaarten en de Online Editor wordt automatisch geopend met het juiste formaat kaart. Je kunt de kaart nog verder personaliseren met eigen foto’s, cliparts en teksten. 

Er zijn verschillende thema’s, dus er is voor iedereen iets passends. Kies een voor jou geschikte verhuiskaart en voeg je eigen verhuisbericht toe.

Verhuiskaarten assortiment

Bij Fotofabriek kun je kiezen uit verschillende kaarten. Start volledig vanuit het niets of ga aan de slag met één van de kant en klare ontwerpen. De kaarten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten zoals: 

  • A6 enkel staand en liggend
  • A5 enkel staand en liggend
  • A6 dubbel staand en liggend
  • A5 dubbel staand en liggend
  • A4 dubbel staand en liggend
  • 14 x 14 cm Dubbel
  • 10 x 10 cm Dubbel

Maak je kaarten nog mooier door in je winkelmandje te kiezen voor een hoogglans afwerking of natuurwit papier. Bij alle dubbele verhuiskaarten krijg je gratis enveloppen meegeleverd. Op deze manier kun je de kaarten zelf nog beschrijven en op de bus doen. Heb je liever dat we de kaart gelijk naar de geadresseerde sturen dan kan dat natuurlijk ook!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...