Verjaardagskaart maken

Verjaardagskaart maken en ontwerpen

Verjaardagskaart maken

Bij Fotofabriek kun je zelf een verjaardagskaart maken met je eigen foto's en teksten. Er zijn een aantal sjablonen beschikbaar waar je uit kunt kiezen of je hebt de mogelijkheid om geheel zelf je eigen kaart te ontwerpen! Op deze manier kun je eenvoudig een persoonlijke verjaardagskaart maken

Bekijk onze verjaardagskaarten

Daarnaast kun je ook online verjaardagskaarten maken door middel van de Online Editor. De verjaardagskaarten zijn verkrijgbaar op verschillende formaten. Zo kun je een mooie grote verjaardagskaart maken op A4 formaat of kies voor een A5 of A6 verjaardagskaart. Bij elke verjaardagskaart bestelling krijg je uiteraard ook gratis een envelop geleverd. Kies hieronder een van de opties en begin direct met een verjaardagskaart maken!

Wil je meer dan een verjaardagskaart bestellen, zodat je bijvoorbeeld een voorraadje in huis hebt, dan krijg je bij Fotofabriek ook nog een volumekorting. Op deze manier kun je zeer goedkope verjaardagskaarten maken! Bekijk het overzicht van volumekorting voor de daadwerkelijke korting!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!