wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Verjaardagskaart maken en ontwerpen

Verjaardagskaart maken

Bij Fotofabriek kun je zelf een verjaardagskaart maken met je eigen foto's en teksten. Er zijn een aantal sjablonen beschikbaar waar je uit kunt kiezen of je hebt de mogelijkheid om geheel zelf je eigen kaart te ontwerpen! Op deze manier kun je eenvoudig een persoonlijke verjaardagskaart maken. Bij Fotofabriek kun je op verschillende manieren een verjaardagskaart maken. Allereerst kun je hiervoor de gratis software downloaden en installeren op je eigen computer.

Bekijk onze verjaardagskaarten

Daarnaast kun je ook online verjaardagskaarten maken door middel van de Online Editor. De verjaardagskaarten zijn verkrijgbaar op verschillende formaten. Zo kun je een mooie grote verjaardagskaart maken op A4 formaat of kies voor een A5 of A6 verjaardagskaart. Bij elke verjaardagskaart bestelling krijg je uiteraard ook gratis een envelop geleverd. Kies hieronder een van de opties en begin direct met een verjaardagskaart maken!

Wil je meer dan een verjaardagskaart bestellen, zodat je bijvoorbeeld een voorraadje in huis hebt, dan krijg je bij Fotofabriek ook nog een volumekorting. Op deze manier kun je zeer goedkope verjaardagskaarten maken! Bekijk het overzicht van volumekorting voor de daadwerkelijke korting!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek