actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Verjaardagskalender maken met je eigen foto's

9,0

(16422 beoordelingen)

verjaardagskalender maken
 • Met je eigen foto's
 • Zelf verjaardagen invullen
 • Sjablonen en cliparts
 • Handig ophangsysteem

Heb je ook altijd zo'n moeite met het onthouden van verjaardagen? Bij Fotofabriek kun je nu gemakkelijk zelf een verjaardagskalender maken

Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je een Facebookmelding mist van de verjaardag van je oom, want je vult de verjaardagen van je familie, vrienden en kennissen zelf alvast in. Pimp je kalender met eigen foto's, tekst, leuke achtergronden en cliparts of stickers.

Verjaardagskalender maken

Jouw eigen verjaardagskalender maken?

 1. Open direct de Online Editor.
 2. Kies uit ons assortiment je gewenste kalender. 
 3. Upload jouw eigen foto's, bewerk ze met filters, clipart en voeg alle verjaardagen toe.
 4. Klik op 'bestellen' en jouw verjaardagskalender met foto's ligt supersnel op je deurmat.

Tip: Heb je heel veel foto's? Kies dan eerst de leukste en zet deze in een apart mapje. Zo kun je heel gemakkelijker door je leukste foto's bladeren en veel sneller een verjaardagskalender maken.

verjaardagskalender zelf maken

Verjaardagskalender cadeau geven

Wanneer je de maanden van je verjaardagskalender hebt gevult met je favoriete foto's, kun je alvast de verjaardagen van je beste vrienden en je familie invullen. Doordat je gelijk tekst kunt toevoegen aan de verjaardagskalender hoef je de verjaardagskalender naderhand niet meer te beschrijven! 

Cadeautip: Een foto verjaardagkalender is ook een ontzettend leuk cadeau om te geven!

Je kunt via onze professionele gratis software een verjaardagskalender maken. Werk je liever vanuit je eigen ontwerpsoftware, upload dan een pdf in PDF Uploader.

verjaardagskalender met foto

Bekijk ons kalenderassortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Verjaardagskalender thema's

Uiteraard kun je de verjaardagskalender vullen met willekeurige foto's, maar het is ook erg leuk om een verjaardagskalender te maken met een thema. Wij geven je enkele thema's ter inspiratie:

 • Vakantie: een verjaardagskalender maken van je laatste vakantie herinnert je het hele jaar door aan deze fantastische vakantie.
 • Familie: plaats bijvoorbeeld bij elke maand een foto van een familielid die deze maand jarig is.
 • (Huis)dieren: maak een schattige dieren verjaardagskalender, kies voor elke maand of wijd de gehele verjaardagskalender aan je hond of je kat.
 • School: nadert de laatste schooldag? Een verjaardagskalender met foto's van het afgelopen schooljaar is een hartstikke leuk afscheidscadeau.
 • Verenigingenof je nu tennist of voetbal speelt, een verjaardagskalender voor een vereniging kan een goed idee zijn om geld binnen te halen voor je vereniging.
 • Geboorte: je pasgeboren zoon of dochter verdient een speciaal plekje in huis. Met een verjaardagskalender van de kleine spruit zie je elke maand een nieuwe foto.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...