Verjaardagskalender

Verjaardagskalender maken met je eigen foto's

Verjaardagskalender van topkwaliteit!

Verjaardagskalender met je eigen foto's en teksten, maak er een bij fotofabriek.nl! Ontdek nu de geweldige kwaliteit die Fotofabriek te bieden heeft. Onze verjaardagskalenders worden gemaakt van extra stevig papier en zijn gedrukt op uitstekende kwaliteit. Je kan jouw unieke verjaardagskalender compleet naar eigen wens opmaken. Zo is het mogelijk om eigen foto's te plaatsen, eigen teksten toe te voegen, cliparts toe te voegen en nog tal van andere mogelijkheden. Plaats alvast alle verjaardagen in de kalender zodat deze gedrukt staan in de kalender, of laat hem leeg zodat je zelf de verjaardagen er in kan schrijven, of voor als je een verjaardagskalender cadeau geeft. Maak een kalender op A4 of A3 formaat, A4 kalenders zijn verkrijgbaar in een staande variant en een liggende variant. De A3 kalenders alleen in een liggend formaat.

Verjaardagskalenders worden zeer eenvoudig gemaakt met onze professionele gratis software. Een voordelige verjaardagskalender maken doe je dus bij Fotofabriek.

Bekijk onze verjaardagskalenders

Hoe wij onze kalenders produceren

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform