actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • maak je visitekaartje

Visitekaartjes maken

  • 8,5 x 5,5 cm (Liggend/ Staand)
  • Per set van 50 stuks
  • Dubbelzijdig bedrukt
  • Met eigen foto's en tekst

Goedkoop zelf visitekaartjes maken met foto

Visitekaartjes maken van topkwaliteit die je helemaal zelf ontwerpt! De visitekaartjes van fotofabriek.nl zijn er in twee varianten: Visitekaartjes staand (5,5 x 8,5 cm) en Visitekaartjes liggend (8,5 x 5,5 cm). Beide varianten worden full color dubbelzijdig bedrukt en zijn gedrukt op hoog kwalitatief karton (300 grams).

Hoe maak je een visitekaartje?

Er zijn drie mogelijkheden om je visitekaartjes te maken. Je kunt ervoor kiezen om in onze gratis te downloaden professionele software je visitekaartje te ontwerpen. Ook is er een mogelijkheid om eenvoudig online je visitekaartjes te maken in onze Online Editor. Verder kun je ervoor kiezen om in je eigen opmaaksoftware de visitekaartjes te ontwerpen en deze ontwerpen vervolgens te uploaden via de PDF-uploader.

Wanneer jij je visitekaartjes wilt bestellen dan heb je ook nog diverse optionele extra opties. Zo kunnen je visitekaartjes gedrukt worden met: extra hoogglans, mat- of hoogglans en laminaat.

Ga jij visitekaartjes maken dan ontvang je bij twee stuks al volumekorting!

Heb jij visitekaartjes besteld bij Fotofabriek.nl? Dan maken en verzenden we je visitekaarten binnen drie werkdagen!

eigen visitekaartje maken

Visitekaartdoosjes

Bij het bestellen van een setje visitekaartjes kun je tijdens het afrekenen van je bestelling in de winkelwagen ook een bijpassende visitekaartdoosje bestellen. In het transparante, kunststof promodoosje passen ongeveer 20 visitekaartjes en is erg praktisch om je visitekaartjes netjes in te bewaren.

Daarnaast kun je ook een bewaardoosje voor je visitekaartjes bestellen. Dit visitekaartdoosje is zeer geschikt om ongeveer 2 setjes visitekaartjes netjes thuis of op kantoor in te bewaren.

maak je visitekaartjes
Begin nu

Bekijk onze visitekaartjes

Bekijk het assortiment

Visitekaartjes Liggend
vanaf € 9,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!