actie
Kerstactie: 20% korting op de leukste kerstcadeaus!

Visitekaartjes maken

9,0

(5035 beoordelingen)

maak je visitekaartje
 • 8,5 x 5,5 cm (Liggend / Staand)
 • Per set van 50 stuks
 • Full color dubbelzijdige bedrukking
 • Eenvoudig te maken

Wil jij dat jouw zakenpartners je altijd blijven onthouden? Jouw visitekaartje moet eruit springen, om indruk te maken en nooit vergeten te worden. Ontwerp nu je eigen unieke visitekaartjes.

Begin nu

Memorabele visitekaartjes maken

Zorg dat jouw visitekaartje onthouden wordt. Maak gebruik van afbeeldingen die van toepassing zijn op jouw leven/werk. Voeg eventueel een afbeelding van jezelf toe, zodat onthouden wordt wie de persoon is achter het visitekaartje. Speel daarnaast ook met kleuren. Think outside the box. Kies de kleur die past bij jouw bedrijf. Kleuren hebben vaak een bepaald effect. Blauw wekt bijvoorbeeld vertrouwen op. Rood brengt aan tot actie. Heb jij een ander doel voor ogen? Kies de kleur die hierbij past. 

eigen visitekaartje maken

Wat voeg je allemaal toe aan een visitekaartje?

Er zijn een aantal onderdelen die niet vergeten kunnen worden bij het maken van een visitekaartje. Allereerst: het logo van het bedrijf waar je voor werkt. Zorg dat deze goed zichtbaar en herkenbaar is. Geef daarnaast duidelijk jouw functie in het bedrijf aan. Ook het adres van de organisatie is zeer belangrijk om te vermelden. Vermeld daarnaast duidelijk het e-mailadres en telefoonnummer waarop je te bereiken bent. 

Visitekaartjes opties

Afwerkingsopties visitekaartjes

Er zijn een aantal mogelijke papierkeuzes bij het maken van je visitekaartje. Standaard papier heeft een lichte glans en is zwaar papier met een beschermende coating. De volgende optie is natuurwit papier, dit papier is minder wit dan het standaard papier. UV Hoogglans biedt een egaal glanzende uitstraling. Ook kan er gekozen worden voor glans laminaat, behalve een glanslaag biedt dit ook nog een goede bescherming van je product. Een andere laminaat optie is mat laminaat, de visitekaartjes krijgen hierdoor een matte uitstraling.
Behalve papierkeuze kan ook nog gekozen worden voor een standaard afwerking of een afwerking met ronde hoeken, dit is nét wat origineler en unieker.

Visitekaartjes afwerkingen

Zelf je visitekaartjes maken

Je kunt eenvoudig je eigen visitekaartjes maken. In een aantal stappen heb jij al een unieke visitekaart:

 1. Open onze online Editor.
 2. Kies of je het visitekaartje liggend of staand afgedrukt wilt hebben.
 3. Upload foto’s die je afgedrukt wilt hebben op je visitekaartje.
 4. Voeg de benodigde tekst toe.
 5. Voltooi je bestelling en wij drukken de visitekaartjes direct voor je af.
Maak eenvoudig je eigen visitekaartjes

Visitekaartdoosjes

Wil jij er altijd zeker van zijn dat je visitekaartjes niet beschadigen of verkreukelen? Bij het ontwerpen van de visitekaartjes kan je kiezen om er een visitedoosje bij te bestellen. Er passen ongeveer 20 visitekaartjes in en het is erg praktisch om je visitekaartjes netjes in te bewaren. Zo maak je nooit je visitekaartjes voor niks en voorkom je beschadiging. 

maak je visitekaartjes

Bekijk onze visitekaartjes

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

 • 9,0
  Anoniem op 30 oktober 2017
  Prima overzichtelijke site makkelijk ontwerpen uploaden en aanpassen. Kaartje was zo gemaakt en bijzonder snel in huis
 • 6,0
  Anoniem op 11 september 2017
  Goed product.. niet tevreden over de achterkant van mijn bestelling... jammer dat ik daarover niet even een mail kreeg. Mijn contactgegevens waren nie...
 • 10,0
  Anoniem op 25 juni 2017
  Waar ik bij andere website afhaakte vanwege onmogelijke gebruiksvriendelijkheid of lelijke designs was fotofabfiek makkelijk en met leuk mooie voorbee...
 • 10,0
  Anoniem op 20 juni 2017
  Professionele manier om visitekaartjes te maken
 • 10,0
  Paul Gross op 11 juni 2017
  Geweldige service. Ik had een foutje gemaakt bij het ontwerpen van mijn visitekaartjes. De mensen van Fotofabriek attendeerden me daar op. Uiteindelij...
 • 10,0
  Jacques Peters op 15 mei 2017
  Ik heb visitekaartjes gemaakt. Een prima systeem. Zeer gebruikersvriendelijk. Het bestellen is natuurlijk gemakkelijk. Prachtig was dat ze bij Fotofab...

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...