wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Visitekaartjes maken

Goedkoop zelf visitekaartjes maken met foto

Visitekaartjes maken van topkwaliteit die je helemaal zelf ontwerpt! De visitekaartjes van fotofabriek.nl zijn er in twee varianten: Visitekaartjes staand (5,5 x 8,5 cm) en Visitekaartjes liggend (8,5 x 5,5 cm). Beide varianten worden full color dubbelzijdig bedrukt en zijn gedrukt op hoog kwalitatief karton (300 grams).

Er zijn drie mogelijkheden om je visitekaartjes te maken. Je kunt ervoor kiezen om in onze gratis te downloaden professionele software je visitekaartje te ontwerpen. Ook is er een mogelijkheid om eenvoudig online je visitekaartjes te maken in onze Online Editor. Verder kun je ervoor kiezen om in je eigen opmaaksoftware de visitekaartjes te ontwerpen en deze ontwerpen vervolgens te uploaden via de PDF-uploader.

Wanneer jij je visitekaartjes wilt bestellen dan heb je ook nog diverse optionele extra opties. Zo kunnen je visitekaartjes gedrukt worden met: extra hoogglans, mat- of hoogglans en laminaat.

Ga jij visitekaartjes maken dan ontvang je bij twee stuks al volumekorting!

Heb jij visitekaartjes besteld bij Fotofabriek.nl? Dan maken en verzenden we je visitekaarten binnen drie werkdagen!

Visitekaartdoosjes

Bij het bestellen van een setje visitekaartjes kun je tijdens het afrekenen van je bestelling in de winkelwagen ook een bijpassende visitekaartdoosje bestellen. In het transparante, kunststof promodoosje passen ongeveer 20 visitekaartjes en is erg praktisch om je visitekaartjes netjes in te bewaren.

Daarnaast kun je ook een bewaardoosje voor je visitekaartjes bestellen. Dit visitekaartdoosje is zeer geschikt om ongeveer 2 setjes visitekaartjes netjes thuis of op kantoor in te bewaren.

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek